Home Horoskop NJEGOVO VREME JE OD 27. AVGUSTA DO 21. SEPTEMBRA 2017: Ovaj znak...

NJEGOVO VREME JE OD 27. AVGUSTA DO 21. SEPTEMBRA 2017: Ovaj znak očekuje velika sreća i zadovoljstvo u drugoj polovini leta

38
0
Dnevni horoskop za 6. maj 2017
Najvažnije promene koje vas očekuju u 2018. godini

Od 27.8 do 21.9 Venera će Ovnove pomaziti svojim pozitivnim uticajima, pa će naći sreću i zadovoljstvo kakvo su očekivali.

Nakon nezaboravnog ljubavnog proleća, leto će doneti poneko iskušenje koje ćete uglavnom nazivati dosadom. Ipak, to vreme je idealno za utvrđivanje gradiva, a pogotovo onog ljubavnog. Kako će Mars sve do 21.7. biti u Raku, vaša najtipičnija mana – nestrpljenje, mogla bi doći do izražaja. Setite se samo da u mnogim životnim temama treba trčati maraton i da kratke pruge ne donose dugoročnije rezultate. Pokušajte da postavite ciljeve realno i idite korak po korak. Tim više jer je drugi deo leta daleko više obećavajući. Izdržite i ovaj put premostite svoja očekivanja strpljenjem jer će vam ono ovog puta doneti uspeh i zadovoljstvo. Poslednji dani jula i ceo avgust otvoriće vam mnoga vrata i u svemu, baš u svemu, proći ćete daleko bolje i lakše nego da pre toga lupate glavom o zid. Drugi deo ljeta je vaš, imajte to na umu. Od 27.8. do 21.9. Venera će vas pomaziti svojim pozitivnim uticajima, pa ćete naći sreću i zadovoljstvo kakvo ste očekivali.

Vaš stil putovanja i odmora

Za pripadnike znaka Ovna ne postoji klasičan odmor u kom neko miruje, nego baš suprotno. Ako nema akcije, oni će se umoriti. Neki pak preteraju s aktivnostima, pa pregore. Zato će se zapravo najbolje opustiti kroz rekreaciju u kojoj se neće naprezati ni previše ni premalo. Sportski sadržaji treba da budu zanimljivi, s dosta kretanja i izazova. Boravak u prirodi takođe, ali ne pasivan, nego u stilu istraživača. Ekipa s kojom Ovan ide na putovanja treba da bude podjednako preduzimljiva kao i on sam. U protivnom, ili nastaju rasprave, ili je tad najpametnije da u akciju pođe sam. Voli da otkriva nepoznata područja.
Ovaj znak očekuje velika sreća i zadovoljstvo u drugoj polovini leta
Jednostavnost i avantura ključne su reči kojim određuju svoje kriterijume kad se radi o putovanjima i odmoru. Ovnovi se neće zatrpati stvarima, ali će svakako poneti sav pribor za nužno preživljavanje u prirodi. Ruksak u kom će se zateći džepni nožići, čuturice za vodu, užad za pentranje, nešto od sportskog pribora i, zavisi od karaktera sportske delatnosti koju će upražnjavati na odmoru (jer bez tog kod njih ne može), takva će im biti i odeća. Praktična, sportska, udobna. Neće previše da planira, rezervacije im nisu potrebne, ali će ujek imati odlične karte podneblja koje idu da istražuju. Neki će rado poneti i nešto vojničke opreme, a kampovanje je stil u kom se osećaju kao kod kuće. Ima i onih koji su u stanju da pođu na put iznenada i bez pakovanja (pa i bez ičega), ali se u hodu i u trenutku snađu.

Letna kuhinja

Vrućem znaku u vrućem periodu treba nešto da ga ohladi, ali jednostavno i prirodno. Sezonsko voće je najbolji izbor. Posebno za doručak. Lubenica bi bila savršena. U toku dana odlično će sesti limunada, a predveče roštilj od čistih komada mesa uz salate. Nakon toga obavezna večernja šetnja ili sport. Alkohol im ne treba, dovoljno su zapaljeni i bez njega. vecernji.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.