Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 21. jun 2017: Jarac obožava Devicu, Bik “široke ruke”

Dnevni horoskop za 21. jun 2017: Jarac obožava Devicu, Bik “široke ruke”

34
0
Dnevni horoskop za 14. avgust 2017

Dnevni horoskop za 21. jun 2017: Ovan pre novim izazovima, Bik “široke ruke”, Blizanci u svom svetu, Rak uživa u društvu Lava i Vodolije, Jarac obožava Devicu, Vaga ima dan za sebe, Strelac razmišlja o novim projektima, a Ribe otvorene za nove stvari. Ovo je današnji horoskop za danas 21.06.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Ukoliko ste mislili da će se desiti nešto posebno kada je u pitanju vaša trenutna poslovna situacija možda ste se malo zavaravali ovom tezom. Morate malo više da se angažujete na trenutnom zadatku, koji vam se daje. Ljubav Sam početak dana, može da obeleži vašu svađu sa partnerom, koji je pomalo oštar na jeziku. Budite otvoreni sa dozom. Zdravlje Povedite računa o fizičkoj aktivnosti.

BIK

Posao Ne morate da se suzdržavate od kupovine, sugeriše se da povremeno energiju transformišete u većem iznosu kroz pražnjenje džepova ili kroz redovan novčani odliv. Budite široke ruke kako bi vam se vratio novac u većem iznosu. Ljubav Očekujte prijatno iznenađenje od jedne starije osobe koju već poznajete. Na neke događaje ne možete da utičete, koliko vam se oni sami plasiraju. Zdravlje Birajte niskokaloričnu hranu.
Dnevni horoskop za 21. jun 2017

BLIZANCI

Posao Kada su u pitanju novi poslovni aranžmani i trenutna pozicija iz koje nešto novo počinjete, nije loše. Imate čime da se pohvalite i pokažete ono čime se otvara nova mogućnost vašeg novog pravca. Ljubav Kada je u pitanju ovaj segment ne morate uvek doslovno da shvatite ponašanje svog partnera koji vas podržava jednim delom u vašim namerama. Imate svoj film ovaj put. Zdravlje Posetite stomatologa.

RAK

Posao Vašu požrtvovanost mogu da iskoriste drugi saradnici pa se dajte sa određenom dozom zadrške na vama ličnim stvarima. Pokušajte da se dovoljno zaštitite od nebitnih komentara. Ljubav Volite da se dobro osećate u prisustvu osobe na koju često mislite. To može biti jedan Lav ili jedna Vodolija. Zdravlje Pazite se infekcija.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.