Dnevni horoskop za 22. jun 2017

Dnevni horoskop za 22. jun 2017: Danas je četvrtak, Mesec je u znaku Blizanaca, tako da će ovaj dan obeležiti kontakti, komunikacija i skupovi ljudi. Kontakti sa daljom rodbinom danas će biti na prvom mestu. Sa voljenom osobom komunikacija može biti zamagljena emocijama, pa biste se mogli naći u mutnom stanju, ne rezonujući stvari baš najbolje. Emocije će vas obuzeti više nego inače. Pokušajte da danas ipak ostanete “trezni” i svesni sebe i u trenucima navale osećanja ostanete prisebni. Dan posle može doneti neprijatno otrežnjenje, piše Današnji dnevni horoskop.

Prijatan dan.

OVAN

POSAO

Neko od saradnika taktizira i razradjuje poslovnu strategiju, a Vama preostaje da se bavite praktičnim aspektima i da preuzimete inicijativu. Kad god Vam se ukaže neka iznenadna prilika prihvatite najbolju ponudu.

LJUBAV

Delujete pomalo nostalgično i suviše razmišljate o nečijem odsustvu. Osećate emotivni žal za nekim prijatnim ili dalekim uspomenama.

ZDRAVLJE

Dobro.

BIK

POSAO

Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovno-finansijske propuste, previše izgovorenih reči ne donosi rešenje. Staloženo razmislite o svemu, upotrebite svoje diplomatske manire i praktičnu pamet.

LJUBAV

Partner za razliku od Vas lakše rešava lične ili zajedničke probleme. Ipak, Vi ne želite da se nalazite u nečijoj senci i da prihvatite pasivnu ulogu.

ZDRAVLJE

Podložni ste virusnim infekcijama.

Dnevni horoskop za 22. jun 2017/ Foto: Flickr.com

BLIZANCI

POSAO

Ukoliko Vam je stalo da opravdate svoju ulogu ili profesionalne sposobnosti, primenite proverenu taktiku. Nemojte dozvoliti da Vas pokolebaju nečije reči i početne komplikacije. Potrebna Vam je pozitivna orijentacija.

LJUBAV

Vaše želje mogu da se ostvare, pod uslovom i da delujete dovoljno inspirativno, zavodljivo i sugestivno na voljenu osobu.

ZDRAVLJE

Više se odmarajte.

RAK

POSAO

Nema potrebe da se upoređujete sa svojom okolinom ili da ulazite u ozbiljnu raspravu. Važno je da ispoštujete osnovna moralna načela, umesto da se dokazujete pred saradnicima koji primenjuju različite poslovne kriterijume.

LJUBAV

Preterujete sa svojim zahtevima pred voljenom osobom, treba znati osetiti čari i uživati u malim stvarima. Sačuvajte pravu meru vrednosti.

ZDRAVLJE

Odlično.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.