Home ASTRO RETROGRADNI NEPTUN U RIBAMA OD 16. JUNA DO 22. NOVEMBRA 2017: Saznajte...

RETROGRADNI NEPTUN U RIBAMA OD 16. JUNA DO 22. NOVEMBRA 2017: Saznajte da li vam donosi mirno more ili olujnu noć u ljubavi

97
0
Retrogradni Netpun u Ribama od 16. juna do 22. novembra 2017

Retrogradni Netpun u Ribama od 16. juna do 22. novembra 2017: Neptun neće praviti aspekte niti sa Plutonom, ni sa Uranom, a ni Saturnom tokom svog retrogradnog perioda, ali će se zato družiti sa Venerom i Marsom. Da li to donosi mirno more ili olujnu noć?

Mesto gde se Neptun nađe u natalnoj karti, pokazaće nam gde smo skloni zavaravanju i gde bi trebalo da više koristimo razum, a ne osećaje. Loše integrisan Neptun (i natalno i tranzitno) traži da ga se stalno teše, a te osobe često osećaju kao da je sa njima lako manipulisati, što je posebno često kod onih sa podznakom u Ribama, zbog upijanja tuđe energije koju kasnije ne znaju kako da oslobode, ali najviše zbog slabo postavljenih granica, piše Astro portal. Bilo koja vrsta straha od budućnosti može tokom ovog tranzita zato voditi do kriza (naročito kod znaka Riba rođenih u prvoj nedelji marta). Nije dobro previše se poistovetiti sa emocijom bola, jer time ne pomažemo nikome, ali je dobro dati sebi vremena da se odboluje i da se bude tužan, jer ignorisanje problema samo stvara dodatni pritisak i teret. Ljubav će se vratiti na velika vrata, a ovo smo posle dugog retrogradnog tranzita Venere u Ovnu i čekali, pa od 21. juna trigon sa Venerom u Biku poručuje da odaberete reč koja će biti vaša mantra za ljubav i ponavljate je tiho i nežno. Budite dosledni i kada je izaberete, nemojte je menjati. Neki će se zaljubiti, a neki će uživati u čulnosti, dodirima i onom osećaju da je sve na svom mestu kada su sa voljenom osobom. Neptun će sada podsećati da se ljubav ne meri uvek fizičkim opipljivim stvarima i da “ima neka tajna veza”, nešto što se ne da objasniti. Nekoliko dana kasnije, tačnije 25. juna, Mars u Raku formira trigon sa Neptunom koji će da utiče na pojačanu intuiciju, ali i alkoholizam. Muškarci će delovati zbunjeno emocijama koje ih preplavljuju, a koje ne mogu da prikriju niti znaju šta sa njima da rade. Svaki vid neiskrenosti sada će se lako prepoznati. Imajte strpljenja, jer možda druga strana neće moći sve da razume kao vi. I zaboravite na ego.
Retrogradni Netpun u Ribama od 16. juna do 22. novembra 2017
Nakon toga, Venera u Blizancima u kvadratu sa Neptunom može 18. jula doneti razočaranja u ljubavi i to zarad neke poruke koju ste pročitali, a koja je pogrešno protumačena ili koja je bila namenjena nekome drugom. Sada sitnice, ali i neke krupnije stvari, kvare ljubavne odnose. Takođe, dodatno obratite pažnju na snove i koju emociju oni bude u vama. Moguće je da baš zbog nekog sna koji vas je uznemirio, a u kome ste partnera sanjali sa drugom devojkom, odlučivši da mu to ispričate, narušite vrlo kvalitetnu i stabilnu vezu, zato oprez. Sada je vrlo važno videti u svemu i neku šalu, jer ne treba sve uzimati kao totalnu katastrofu i kraj sveta. Ipak, neke veze mogu biti prekinute, jer partneri nisu na istom spiritualnom nivou i jedan od njih treba još da uči, ali sa nekim drugim učiteljem… To znači da ste vi svoj deo tu odradili. Podznak Blizanac može osetiti tugu i bezvoljnost u narednom periodu zbog problema na poslu ili u vezi sa karijerom, kao i osećaj usamljenosti i nevoljenosti. Ako osoba nema jasnu sliku u kom pravcu ide poslovno, veoma je važno voditi računa o tome šta govori, kako postupa i kakvu sliku o sebi stvara pred drugima. Ono što je super jeste da trigon 12. avgusta sa Venerom u Raku ponovo obećava bolje dane u ljubavi. Sada će biti važno da se sa parterom osećate sigurno i zaštićeno. Uzbuđenja i strast vam ništa neće značiti ako nema uverenja da je on samo vaš i vi njegovi. Ako u to vreme idete na more, velika je verovatnoća da će vas opčiniti neko nov ili da ćete shvatiti koliko vam je u stvari u postojećoj vezi lepo. Jedan broj parova razmišljaće i o deci, i izgovoriti sudbonosno da.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.