Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 20. jun 2017: Venera u sekstilu sa Neptunom donosi...

Dnevni horoskop za 20. jun 2017: Venera u sekstilu sa Neptunom donosi neki nedosanjan san o idealnoj ljubavi

50
0
Dnevni horoskop za 21. jun 2017

Dnevni horoskop za 20. jun 2017: Utorak nam startuje sa Venerom u sekstilu sa Neptunom, dok je sama Venera u Biku, a retrogradni Neptun u Ribama!

Venera u sekstilu sa Neptunom donosi nam neki nedosanjan san o idealnoj ljubavi(Venera), piše Današnji dnevni horoskop. Sa ovim aspektom bićete posebno osetljivi na lepotu, duboko u sebi željni romantike i pružanja i davanja ljubavi. Ovaj kratak, ali efektan aspekt unosi u vaš dan kreativne i maštovite elemente, pritom mašta danas radi punom parom, tek da znate šta vas čeka. Dan za poželeti da ih je više, zar ne? Zato danas se prepustite čulima i čulnim zadovoljstvima. Danas je muzika posebno poželjna, jer uz nju bićete neverovatno nadahnuti za sve što budete radili. Samo je važno da ne ispustite, opazite ovu energiju koja vam se danas nesebično nudi u ovolikoj količini i udahnite je svim svojim bićem!

OVAN

POSAO U susretu sa saradnicima, nije na odmet da zatražite nečiju zaštitu i dobar savet. Postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili fazu inkubacije. Nema potrebe da ubrzavate neke poslovne situacije. LJUBAV Neko pobuđuje Vase emotivno interesovanje i dobro raspoloženje. Novi događaji Vas asociraju na prijatne uspomene. ZDRAVLJE Korigujte ishranu.

BIK

POSAO Ukoliko se nalazite u osetljivoj fazi, prepustite svojim saradnicima da se bave komplikovanijim zadacima koji iziskuju veliki napor. Morate imati dobru procenu, ko može da Vas zameni u odlučujućem trenutku. LJUBAV Pokušavate da pomerite granicu uvažavanja različitih stavova u emotivnom odnosu, ali voljena osoba pokazuje preteranu samovolju. ZDRAVLJE Moguća je glavobolja.
Dnevni horoskop za 20. jun 2017

BLIZANCI

POSAO Ne treba da obraćate pažnju na nečije komentare. Sve što činite sa pozitivnom tendencijom ostavlja dobar utisak na okolinu. Važno je da primenjujete oprobane recepte, koji garantuju poslovni uspeh i lično zadovoljstvo. LJUBAV Smišljate način da privučete nečiju emotivnu pažnju, ali Vaša ljubavna taktika prolazi bez odjeka. Budite dovoljno maštoviti. ZDRAVLJE Problemi sa zglobovima.

RAK

POSAO Nema potrebe da se povodite za lažnim utiscima ili da Vas neko zavarava pogrešnom pričom o poslovnim mogućnostima. Ukoliko trpite neuspeh promenite svoju poslovnu poziciju u pravcu koji više odgovara Vašem interesovanju i ciljevima. LJUBAV U susretu sa bliskom osobom, priuštite sebi neku omiljenu zabavu ili različite sadržaje koji potvrđuju Vaš dobar ukus. ZDRAVLJE Odlično se osećate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.