Horoskop

Ne reaguju svi isto na boravak u zatvorenom: Saveti kako da što lakše podnesete samoizolaciju za svaki horoskopski znak

Strelac (22.11 – 21.12.): Pogledajte klipove o putovanjima ili dokumentarne filmove

Biti zarobljen u svojoj kući nije prijatno, ali to vreme može pametno da se iskoristi. Ako ne možete da budete napolju, možete svet da dovedete u kuću. Možete da gledate Youtube video klipove o putovanjima i istraživanjima mesta na koja biste voleli da idete. Možda budete malo ljubomorni, ali će vam dati ideju šta sve možete da istražite i zaokupiće vam pažnju. Sve svoje misli i zapažanja možete zapisati kako ne biste zaboravili. Može vas iznenaditi šta sve možete da otkrijete kada odvojite malo vremene, zastanete i razmislite.

Jarac (22.12 – 19.1.): Isplanirajte male zadatke da biste bili zauzeti

Iako vam ne smeta da radite sami, obično radite stvari kako idu po rasporedu. Ako boravak kod kuće nije bio deo vašeg plana, to može biti uznemirujuće i može vas pomalo iznenaditi čekanje dok se stvari ne vrate u normalu. Da biste sebi olakšali boravak u kući, pokušajte da napravite što više malih zadataka kako biste se osećali produktivnim. Uvek možete da pronađete novi projekt, ali nakon što to učinite, odvojite malo vremena za odmor. U redu je napraviti pauzu, a ako već imate vremena da se opustite, onda bi to vreme trebalo i iskoristiti.

Ne reaguju svi isto na boravak u zatvorenom: Saveti kako da što lakše podnesete samoizolaciju za svaki horoskopski znak

Ne reaguju svi isto na boravak u zatvorenom: Saveti kako da što lakše podnesete samoizolaciju za svaki horoskopski znak

Vodolija (20.1 – 18.2.): Vodite računa o zadacima koje ste odložili

Kod Vodolija misli uvek negde lutaju.

Zato, sada, dok ste kod kuće možete da iskoristite vreme da se bavite onim stvarima koje ste do sada zapostavljali. Obično odlažete obavljanje svakodnevnih (ali i dalje važnih) zadataka jer uvek pronalazite nešto što vam se čini da je vrednije vaše pažnje i mentalnih sposobnosti. Ako ste sada stalno kod kuće, stvari koje vam odvlače pažnju postaće dalje nego inače i moći ćete da postignete sve što ste propustili.

Ribe (19.2 – 20.3.): Pretvorite svoju kreativnu energiju u nešto opipljivo

Ribe raspolažu velikom energijom. To ne znači nužno fizičku energiju koju treba izbaciti, već mentalnu i kreativnu koju treba upotrebiti.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Okruženje često od vas traži da mu posvetite više vremena nego što biste želeli i zato ovo vreme možete da iskoristite da svoju kreativnost pretvorite u nešto opipljivo. Bilo da se radi o komponovanju pesme ili nekom drugom kreativnom “uradi sam” projektu koji ste nameravali da uradite ali nikada niste stigli, ovo je dobar trenutak da to uradite, kao i bilo koji drugi

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.