Ne reaguju svi isto na boravak u zatvorenom: Saveti kako da što lakše podnesete samoizolaciju za svaki horoskopski znak
Ne reaguju svi isto na boravak u zatvorenom: Saveti kako da što lakše podnesete samoizolaciju za svaki horoskopski znak

Na boravak u zatvorenom prostoru ne reaguju svi isto. Zato vam vaš horoskopski znak može dati ideju kako da se nosite sa dosadom, nervozom ili uznemirenošću

Kada je reč o boravku u zatvorenom prostoru, neki imaju jaču sklonost ka tome, a neki slabiju. U užurbanom svetu u kome živimo, često osećamo kao da postoji bezbroj stvari koje nismo završili, a vreme provedeno unutar naših domova nekome može doneti olakšanje, a nekome još veću brigu.

Ipak, kada ste prisiljeni da ostanete u kući zbog vremenskih neprilika, bolesti ili nepredviđenih okolnosti, smišljanje načina za popunjavanje dodatnog slobodnog vremene može vremenom da postane preokupacija, piše Telegraf.

Naši horoskopski znaci mogu da daju neke ideje kako da se nosimo sa dosadom ili nemirom, u vreme kada smo prisiljeni da ostanemo kod kuće.

Ovan (21.3 – 19.4.): Očistite svoje dom da blista

Ovnovima izolacija u kući teško pada, ali to ne znači da vreme koje provedu u kući treba da bude ispunjeno dosadom.

Ako ne možete da izađete napolje i radite stvari u kojima obično uživate, možete da iskoristite ovo vreme da kompletno očistite svoj dom. Možda drugima nedostaje način da pronađu zabavu, ali vi znate kako da uneste uzbuđenje u sve što odaberete da radite. Osim toga, vaša odlučnost i želja da po svaku cenu izbegnete dosadu znači da ćete uraditi sve što bi trebalo da bude urađeno, umesto da se služite izgovorima.

Ne reaguju svi isto na boravak u zatvorenom: Saveti kako da što lakše podnesete samoizolaciju za svaki horoskopski znak
Ne reaguju svi isto na boravak u zatvorenom: Saveti kako da što lakše podnesete samoizolaciju za svaki horoskopski znak

Bik (20.4 – 20.5.): Opustite se na najbolji mogući način

Za Bikove ostati kod kuće je ostvarenje sna. Ne treba im mnogo da bi se zabavili; sve dok imaju dobru knjigu, udobnu fotelju ili se emituje omiljena televizijska serija, oni su zadovoljni.

Zato, iskoristite vreme da sebi priuštite sve opuštajuće aktivnosti koje ste želeli, ali niste imali vremena da ih sprovedete u delo.

Blizanci (21.5 – 20.6.): Vreme je za ultimativni filmski maraton

Blizanci uvek tragaju za svežim i novim uglovima o onome što znaju. Oni imaju sposobnost da pokažu sve nijanse ne stvari, koju drugi ljudi vide jednodimenzionalno.

Vaše želje za druženjem mogu biti ograničene ako ste ceo dan zatvoreni u kući, ali zato možete da organizujete filmski maraton omiljenih filmova, a nakon što ga završite možete da pišete prijateljima o najnovijim zapažanjima koja ste ranije propustili. Ako su i vaši prijatelji u samoizloaciji ili karantinu kod kuće, možete da imate virtuelni filmski maraton. Možete da odredite početak i putem socijalnih mreža ili različitih aplikacija da ćaskate sa prijateljima, kako biste imali društvenu interakciju bez potrebe za izlaskom iz kuće.

Rak (od 21.6 – 22.7.): Odvojite malo vremena da brinete o sebi

Rakovi stalno vode računa o drugima, kako bi se uverili da su dobro i da bi videli da li mogu nešto da urade za njih.

Ipak, ukoliko sada morate da provedete neko vreme boraveći u zatvorenom prostoru, onda odvojite vreme da se prepustite aktivnostima koje često ne činite za sebe. Vreme je da se malo posvetite sebi i ugodite sebi. Možete skuvati omiljene obroke, gledati omiljene serije i pokušati da se ne stresirate previše.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.