Horoskop

Ne reaguju svi isto na boravak u zatvorenom: Saveti kako da što lakše podnesete samoizolaciju za svaki horoskopski znak

Lav (23.7 – 22.8.): Razmazite sebe

Lavovi vole da budu okruženi ljudima, a ostajanje kod kuće može da deluje na njih uznemirujuće i neugodno.

Ipak, umesto da se bunite zbog toga, možete pokušati da razmazite sebe na kratko, onim što imate na raspolaganju. Posvetite pažnju sebi improvizovanim spa-danom ili napravite novu seriju svojih slika. Biti zaglavljen u kući može da bude iscrpljujuće, ali vam nisu potrebni drugi da bi znali koliko vredite ili da biste se lepo osećali.

Devica (23.8 – 22.9.): Pokrenite novi projekat

Iako će neko iskoristi ovo vreme za čišćenje kuće ili rad na sebi, ta rešenja nisu pogodna za vas. Vi uvek te stvari radite, bez obzira da li ste u kući ili izvan nje. Umesto da se nervirate i budete pod stresom zbog smanjene prosečne produktivnosti, može da pronađete novi projekat ili hobi. Youtube video klipovi i drugi sajtovi nude bezbroj „uradi sam“ projekata, a sada ste u prilici da prihvatite novi izazov.

Ne reaguju svi isto na boravak u zatvorenom: Saveti kako da što lakše podnesete samoizolaciju za svaki horoskopski znak

Ne reaguju svi isto na boravak u zatvorenom: Saveti kako da što lakše podnesete samoizolaciju za svaki horoskopski znak

Vaga (23.9 – 22.10.): Ostanite povezani sa voljenim osobama putem društvenih mreža

Ako ne možete da budete sa svojim prijateljima i porodicom, sledeća najbolja opcija je komunikacija sa njima putem društvenih mreža. Možete objavljivati zanimljive i smešne postove ili snimati zabavne selfije sa smešnim natpisima. Možete da preuzmete druge društvene aplikacije koje ne koristite i da otkrivate kako one funkcionišu. Sve dok se osećate povezano sa spoljnim svetom, vreme koje provodite u zatvorenom ne izgleda strašno.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Škorpija (23.10 – 21.11.): Izbacite višak fizičke energije

Mnogi mogu da pretpostave da vam ne smeta puno što ste izolovani u kući jer radije volite da budete sami. Međutim, poenta je u tome da volite da budete sami pod vašim uslovima, a ne zato što nemate drugu opciju. Najbolji način da odvratite misli od toga je da pronađete način da izbacite višak fizičke energije iz sebe jer ne volite da osećate ograničeno i zarobljeno. Bez obzira da li odaberete novu rutinu u koju ćete uključiti intezivne vežbe ili ste sebe okupirali novim zadacima, morate proaktivno raditi nešto, kako biste mogli da zaboravite da niste vi odabrali ovu izolaciju.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.