Home Horoskop Mlad Mesec u Škorpiji 7. novembra 2018: Devica treba da izbegne sva...

Mlad Mesec u Škorpiji 7. novembra 2018: Devica treba da izbegne sva kretanja u saobraćaju, Ovan ishitreni raskid a Strelac da sluša intuiciju

119
0
Dnevni horoskop za 17. februar 2020.
Dnevni horoskop za 17. februar 2020.

Mlad Mesec u Škorpiji 7. novembra 2018: Mlad Mesec je na 15 stepenu u popodnevnim časovima pa svi koji imaju neku planetu baš na tom stepenu mogu najjače osetiti ovaj događaj. Uglavnom, svi mi već znamo da Mesec u Škorpiji nije baš najpovoljniji a u izgonu je na 3. stepenu. On nam daje maštu, vizije, snove, romantiku, ljubav prema ljudima i njihovim patnjama a kada se nađe u Škorpionu na 3. stepenu to je sve dosta umanjeno. Svi koji imaju Mesec u Škorpionu dobro znaju da je njihova nežnost vrlo tragična, puna strahova, depresije, fatalne tragične ljubavi, bolnih raskida a od bolesti pripada im bešika i genitalni organi.

Mlad Mesec može nam doneti transformacije kako na fizičkom, tako i na psihičkom planu, mogu se dešavati iznenadne operacije, neke transakcije novca, piše astrolog Željka Knežević. Kako se bude kretao prema Jupiteru koji izlazi iz Škorpiona, onda sa Jupiterom može uvećati sve što nam se dešava, bilo dobro ili loše. Može se osećati neka tenzija u kosmosu pa se novi počeci pokreću u narednih par dana. Idealan je period za ostavljanje poroka i transformacije na bolje, zato se potrudite da to i uradite.

Evo šta mogu očekivati pojedinačni znaci 

OVAN

Dragi Ovnovi, vama se dešava mlad Mesec u vašem polju transformacija, unutrašnjih promena, nekih rizika i strasti. One mogu biti prikazane kroz ljubomoru pa se mogu desiti promene u partnerskim odnosima, neke svađe. Treba izbeći ishitrene odluke i raskide dok je vrlo pozitivno da sve što nije dobro u vašem partnerstvu i uopšte u životu očistite sa mladim Mesecom i krenete u nove tokove. Obratite pažnju na ishranu i imunitet.

BIK

Dragi Bikovi, vama se dešava mlad Mesec u vašem polju partnera, kako u emotivnom, tako i u poslovnom životu. Svakako će izbiti neke strasti na površinu pa se može desiti nešto bitno što će transformisati vaš brak, vezu, poslovno partnerstvo. Kako je Škorpija i polje novca, onda i tu može doći do nekih konflikata. Sada nije vreme da izazivate partnerovu posesivnost niti ljubomoru. Slobodni Bikovi mogu započeti baš sada neku vezu koja je puna niskih strasti dok se zauzetima ne preporučuje da svoja nezadovoljstva istresaju na partnera. Potrebno je da čuvate urinarni trakt i stomak. Vrlo efektan je tretman lica i da negujete komplet kožu tela.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vama se dešava ovaj mlad Mesec u vašem polju svakodnevnih obaveza, posla i zdravlja pa se pripremite ovih par dana za neku promenu i čišćenje. Vama se nagoveštavaju i neki novi tokovi pred ulazak Jupitera u vaše polje partnerstva. Moguća je neka tenzija na poslu sa saradnicima ili novčanim ulaganjima i transakcijama, ali sada mogu biti isplative pa uložite narednih par dana. Imunitet i stomak su ugroženi zbog dugoročne iscrpljenosti pa o tom povedite računa i malo se primirite.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.