Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 6. novembar 2018. Sunce pravi trigon sa sa Neptunom,...

Dnevni horoskop za 6. novembar 2018. Sunce pravi trigon sa sa Neptunom, Uran je u Ovnu: Ovnove čekaju promene, Bik dobro, Blizancima fin dan za ljubav

73
0
Ljubavni horoskop za april 2019
Foto: freepik.es

Dnevni horoskop za 6. novembar 2018. Jedan prijatan, ugodan i vedar dan je osvanuo, a za to je zaslužno Sunce koje danas pravi trigon sa Neptunom, dok je Uran ponovo u Ovnu, najavljujući neke promene.

Ovaj dan, kao i nekoliko narednih, obojeno je osećajem svemoći, izoštrene intuicije potpomognute ponegde i neverovatnom ulogom sreće koja može iz nemogućih situacija da izvuče dobit po vas, a za to zaslužan je uporni i tvrdoglavi Uran u Ovnu, koji ne staje dok ne postigne željeno… Želimo vam uspešan dan, piše Današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO Mnoge okolnosti će početi da se menjaju, a vašim grčevitim držanjem za ono što trenutno imate možete da propustite mnoge prilike za pozitivnu promenu i napredak. LJUBAV Dozvolite partneru da vodi igru u kojoj ćete se na kraju opustiti. Potisnuli ste svoju strastvenu stranu bez potrebe. ZDRAVLJE Dobro se osećate.
Dnevni horoskop za 6. novembar 2018.
Dnevni horoskop za 6. novembar 2018.

Bik

POSAO Poslovne okolnosti su povoljne za vas u ovom periodu. Jedino čega bi trebalo da se čuvate jeste vaša lakomislenost. LJUBAV U emotivnom delu, nemate razloga da budete nezadovoljni. Uživate u pažnji suprotnog pola, bilo da ste u vezi ili sami. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO Možete da budete kažnjeni za bilo kakvo eskiviranje odgovornosti, pa se suočite sa svim eventualnim problemima jer možete uspešno da ih rešite. LJUBAV Emotivno se situacija konačno popravlja. Odlučni ste i znate šta želite i šta vam je činiti. Dobar period je pred vama, iskoristite ga. ZDRAVLJE Zadovoljavajuće…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.