Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 7. novembar 2018. Mesec iz znaka Škorpiona spaja se...

Dnevni horoskop za 7. novembar 2018. Mesec iz znaka Škorpiona spaja se sa Suncem dok u isto vreme pravi trigon sa Neptunom

78
0
Dnevni horoskop za 7. novembar 2018.
Dnevni horoskop za 7. novembar 2018.

Dnevni horoskop za 7. novembar 2018. Mesec iz znaka Škorpiona spaja se sa Suncem dok u isto vreme pravi trigon sa Neptunom ove srede, kada će u zapećku biti emocionalna strana naših ličnosti, a razum će da vodi misli.

Zbrkane misli, zbunjenost, preosetljivost, ćudljivost i sklonost preterivanju u reakcijama danas je ono čega trebate da se čuvate kako ne biste trpeli posledice svoga ponašanja. Klonite se svađa i prepirki, ljudi s kojima ste već u nekom konfliktu ili nezavršenom poslu. Čuvajte snagu za promene koje nam predstoje već od narednog dana. Svako dobro vam želimo, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO Zamaraju vas situacije u kojima se previše taktizira. Ne volite kada neko ograničava vašu slobodu i aktivnosti. LJUBAV U susretu sa voljenom osobom nema razloga da započinjete ama baš nikakvu osetljivu temu koja vodi ka novoj raspravi. ZDRAVLJE Zadovoljavajuće.
Dnevni horoskop za 7. novembar 2018.
Dnevni horoskop za 7. novembar 2018.

Bik

POSAO Obratite pažnju na različite informacije koje mogu da vam olakšaju radne obaveze. Ugledajte se na uspešne saradnike i primenite sličan princip poslovanja. LJUBAV U svojim emotivnim procenama budite realni. Ne mozete očekivati da voljena osoba ostvari sva vaša očekivanja. ZDRAVLJE Osećate se dobro.

Blizanci

POSAO U susretu sa saradnicima budite dovoljno promišljeni i praktični. Svoje znanje i energiju usmerite prema nekim korisnim ciljevima. LJUBAV Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema bliskoj osobi. Prihvatite reči izvinjenja. Nastavite dalje, kao da se ništa nije dogodilo. ZDRAVLJE Moguća temperatura…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.