Home Horoskop MLAD MESEC U RIBAMA 17. MARTA 2018: Saznajte šta svaki horoskopski znak...

MLAD MESEC U RIBAMA 17. MARTA 2018: Saznajte šta svaki horoskopski znak očekuje u ovom periodu

378
0

ŠKORPIJA

Odličan period za vas u traženju posla, novi kontakti su naglašeni. Sreća je naglašena u oblastima koje su vam potrebne dok ste vi svesni sebe i svojih sposobnosti i iskustva. Vaša magnetičnost i zavodljivost su sada na samom vrhuncu pa možete lako da se nametnete i zadovoljite svoje ciljeve i potrebe . Možete sve u ovom periodu, a posebno ako se ponašate prefinjeno. Ljubav i deca su sada na mestu broj jedan.

STRELAC

Mnogi Strelčevi ne mogu se pohvaliti sa najsrećnijim emocijama jer pamte i bolje dane. Sada su izražena nezadovoljstva prema samim sebi, partnerom u ljubavi ili nekome ko pripada porodici. Sreća pa ovaj aspekt ne traje dugo.
Mlad Mesec u Ribama 17. marta 2018

JARAC

Kod vas je Saturn koji je u aspektu sa ovim Mesecom pa će tražiti ozbiljnost, tačnost, preciznost. Svi koji traže posao sada ga mogu i naći ili sklopiti dobre pregovore. Neki predlog koji dobijete Saturn može odugovlačiti sa dobijanjem odgovora ili davanjem istog.

VODOLIJA

Vi možete biti u zaokupljeni mislima povodom nekih finansija . Mogući su neki sukobi i rasprave što će trajati kratko. Kako Mars ulazi u Jarca koji je ambicioza, on će i vas povući u ambicioznost koja ce trajati duži period. Mogućnost dobitka novca na neki neobičan način i neke moderne stvari mogu biti naglašene.

RIBE

Kod vas se dešava ovaj mlad Mesec pa ako ste poslednja dekada možete imati neki sukob koji će biti teško izbeći. Potrebno je suočavanje da biste se posle osećali mnogo bolje i pokrenuli novu energiju baš na ovaj mlad Mesec.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.