Home Horoskop MLAD MESEC U RIBAMA 17. MARTA 2018: Saznajte šta svaki horoskopski znak...

MLAD MESEC U RIBAMA 17. MARTA 2018: Saznajte šta svaki horoskopski znak očekuje u ovom periodu

393
0
Mlad Mesec u Ribama 17. marta 2018

Mlad Mesec u Ribama 17. marta 2018: Mlad Mesec nas sve isceljuje i daje nam neku novu energiju  saosećajnosti, završetak starog i početak novog kreativnog pokreta. Jaka intuicija i duboki unutrašnji glas sada može da izbaci iz dubine sve što je potisnuto i da nam da ispravan intuitivni pravac šta da radimo i kako da pokrenemo nešto novo. Vrlo je bitno da se na Mlad Mesec ostave razni poroci i sve ono za šta nismo imali hrabrosti ranije. Sada je pravo vreme za pokretanje novih tokova – nekome u poslu,nekome u životnim na vikama a nekom u emotivnom životu.

Mars, planeta energije,borbe i strasti napušta znak Strelca i ulazi u Jarca gde se nalazi u svojoj egzaltaciji pa će mnogi imati probleme sa autoritetima ili će želeti da ih drugi poštuju i slušaju, piše astrolog Željka Knežević. Pojedine osobe koje imaju negativno položen Mars mogu imati problem sa kostima, zubima, kolenima, lomovima. Pojedine osobe mogu imati problem sa jednim roditeljem . Želja za uspehom će biti naglašena i moguća uz istrajan, težak rad da biste ispunili svoju želju. Ovaj Mlad Mesec naglašava kod mnogi osoba idealizam, dobrodušnost, opuštanje uz muziku, meditaciju. Pojedini znaci sada treba da obrate pažnju da ih neko ne nagovara na pogrešan put ili da rade nešto neispravno. Poštujte svoju intuiciju i svoj unutrašnji glas jer svaka osoba je jedinstvena i ima svoj unutrašnji osećaj i jedinstven zapis svoje duše. Velike su mogućnosti da uđete u svoju podsvest pa iskoristite te mogućnosti šta vam je misliti i činiti. Duboka energija Riba nam daje najdublju osećajnost i beskrajnu ljubav.
Mlad Mesec u Ribama 17. marta 2018
Šta mogu očekivati pojedinačni  astrološki znaci za vreme mladog Meseca:

OVAN

Vi možete biti izuzetno disciplinovani i tačni. Neki kontakti sada mogu biti pozitivni, posebno ako tražite posao. Izraženo je pozitivno osećanje i lepo druženje sa okolinom . Pojedini Ovnovi mogu osećati pad samopouzdanja što inače nije svojstveno za vas. Moguća neodlučnost i pad energije.

BIK

Vi imate mogućnost da odlično savladate svoja osećanja pa će i sada biti to naglašeno. Možete se javiti kod vas neki dar i zdravorazumska zrelost . Vi možete pod ovim aspektom mladog Meseca oklevati da donesete neku odluku kada je posao u pitanju ili neka vaša posebna uloga. Neke iznenadne stvari vas mogu pogoditi a vezane su za neku daljinu jer Ribe predstavljaju prekookeanske i daleke zemlje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.