Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 13. mart 2018: Egzaktan aspekt Venera u kvadratu sa...

Dnevni horoskop za 13. mart 2018: Egzaktan aspekt Venera u kvadratu sa Saturnom donosi ljubavne probleme a nekima čak i raskid

159
0
Dnevni horoskop za 18. mart 2018: Strelac se oslobađa okova, Lav želi više, Blizanci detinjasti

Dnevni horoskop za 13. mart 2018: Danas bi bilo dobro kada biste se pritajili, jer je egzaktan aspekt Venera u kvadratu sa Saturnom. Komunikacija sa voljenom osobom danas je potpuno uzaludna, biće nemoguće postići bilo kakav dogovor ili kompromis. Moguće je i da vas povredi, ili da vi nehotice povredite nju.

Danas je i dan za prekide loših odnosa u ljubavi, kao da ćete želeti da sve prekinete jer vam je svega dosta. Suprotna strana, a to možete biti i vi, neće se preterano uzrujati, piše Današnji dnevni horoskop. Sa Saturnom u Jarcu biće i nekih evociranja uspomena, i to nekih tužnih, nesrećno okončanih, poput prijatelja ili ljubavi. Danas nije dobar dan za susret s osobama s kojima ste u krvnom srodtvu, jer obilujete vibracijama koje će kod njih izazvati nemir i nervozu, pa možete ni krivi ni dužni biti atakovani od strane pomenutih. Zato, zbog svega navedenog, dan biste trebalo da provedete držeći se podalje od svih.

Ovan

POSAO Ukoliko nemate dovoljno poverenja u određene saradnike, učinite ono što je neizbežno kako biste sačuvali svoje poslovne interese. Izbegavajte poslovno rivalstvo sa osobom koja uživa negativnu reputaciju. LJUBAV Nalazite se u malom emtivnom raskoraku. Dilema koju pokušavate da rešite više zavisi od nečije volje ili uticaja. ZDRAVLJE Problemi sa varenjem.
Dnevni horoskop za 13. mart 2018

Bik

POSAO Planirani događaji ne idu u željenom pravcu, ali vi se dobro snalazite u različitim okolnostima na poslovnoj sceni. Umete da nametnete svoje mišljenje i da stvorite bolje uslove. LJUBAV Partner često menja svoje odluke i na takav način podstiče vašu nervozu. Ne volite kada vam neko saopštava odluke u poslednjem trenutku. ZDRAVLJE Odlično.

Blizanci

POSAO Neko vas dovodi u neugodnu situaciju i zato izbegavajte afektivno ponašanje i zatražite dobar savet kod bliskih saradnika. Potrudite se da završite svoje obaveze u predviđenom roku. LJUBAV U susretu sa voljenom osobom zaboravite na teme koje vas suviše opterećuju. Emotivna bliskost deluje lekovito. ZDRAVLJE Napeti ste.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.