Home Horoskop Mlad Mesec u Raku stavlja ljubav i porodicu na prvo mesto, ali...

Mlad Mesec u Raku stavlja ljubav i porodicu na prvo mesto, ali donosi i nove poslovne poduhvate

130
0
godisnji horoskop za 2017
godišnji horoskop za 2017

Jednom godišnje, mlad Mesec nađe se u Raku, a ove godine to će se desiti već početkom nedelje, oko 4. jula. Mnoštvo planeta u četvrtom zodijačkom znaku, među kojima su i Merkur i Venera, simboli komunikacija, ljubavi i novca, u prvi plan stavlja emotivni i porodični život, ali isto tako i privatni biznis.

  Neki će se zaljubiti u komšiju ili komšinicu, dok će drugi upoznati nekoga preko interneta ili društvene mreže. Harmonični aspekti mladog Meseca i Venere sa Jupiterom i Neptunom, pozitivno utiču na finansije, pa će mnogima doneti priliv novca i mogućnost da preko nekih finansijskih transakcija ili kredita, započnu privatni biznis, izgradnju nekog ugostiteljskog ili hotelskog objekta ili porodične kuće. Takođe, mnogi će uvećati svoju porodicu za još jednog ili više članova, pišu Večernje novosti. Inače, mlad Mesec na 13. stepenu Raka, najviše će uticati na Rakove, Bikove i Ribe, a najmanje na Jarčeve, Škorpije i Device, znake u kojima je njegov uticaj oslabljen. Inkonjunkcija između mladog Meseca i Saturna u Strelcu upozorava da budete oprezniji ukoliko sarađujete ili pregovarate o saradnji sa strancima. Ni uticaj Plutona iz Jarca na mlad Mesec, Veneru i Merkur u Raku, nikako ne bi trebalo zanemariti, jer ova opozicija između ostalog simbolizuje i osobe iz prošlosti koje bi, na neki način, mogle da vam “pokvare” sadašnju vezu.

OVAN

Mlad Mesec zajedno sa Merkurom i Venerom u vašoj četvrtoj astrološkoj kući, u prvi plan ističe porodični život. Ako ste slobodni, možda ćete se zaljubiti u nekoga iz vašeg komšiluka ili upoznati nekoga preko interneta. devojka

BIK

Vaš vladalac, Venera, simbol novca, zajedno sa Merkurom i mladim Mesecom u astrološkom polju komunikacija, pozitivno utiče na vaše planove u vezi sa privatnim biznisom i građevinskim radovima.

BLIZANCI

Vladalac vašeg znaka, Merkur, simbol biznisa, zajedno sa Venerom i mladim Mesecom u vašoj kući novca i ljubavi, nagoveštava mogućnost poznanstva s nekim preko poslovnih kontakata.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.