Home Ljubavni horoskop IDEALAN TIP MUŠKARCA ZA SVAKI ZNAK: Lavicu osvajaju kreativci, Ribu praktični momci...

IDEALAN TIP MUŠKARCA ZA SVAKI ZNAK: Lavicu osvajaju kreativci, Ribu praktični momci a Raka kućni tipovi

162
0
Ljubavni horoskop za avgust 2017

Poslušajte zvezde i saznajte kako izgleda vaš idealan tip sa kojim ćete živeti zauvek srećno.

Da li stalno padate na jedne te iste tipove iako ste sebi rekli da to više nikada nećete učiniti? To ne mora uvek da bude loša stvar, pogotovo ako vam zvezde pomažu da pronađete savršenu osobu za vas. Na kraju krajeva, vrlo retko uspevamo da uvek do sreće dođemo iz prve.

Ovan

Vi ste veoma atraktivni i stalo vam je do ljudi. Uglavnom izlazite sa zgodnim i dobrim muškarcima. Međutim, problem leži u činjenici da oni žele više vašeg vremena i energije nego što možete da ponudite.

Bik

Veoma ste tvrdoglavi i ne popuštate kada su u pitanju vaši stavovi. Koncept kompromisa vam je nepoznat i uvek gledate da date maksimum sebe. Ipak, na kraju vašu pažnju uvek skrene strastven i uporan muškarac. Divno vam je neko vreme, ali šta će se desiti kada jednom ukrstite rogove bez šanse da jedno od vas pristane na kompromis?

Blizanci

Bez problema možete da nešto dosadno pretvorite u fantastičan događaj pomoću vaše harizme i avanturističkog duha. Voliš tipove koji su ti slični – harizmatični i uvek spremni za avanturu. Ako voli da rizikuje i šefuje, to je to. Međutim, takođe je potrebno da bude fascinantan i duhovit kao i vi ili je veza osuđena na propast.

Rak

Da, vi ste emotivno biće i volite tipove sa puno ličnosti, ali koji su spremni da vam pruže i emotivnu stabilnost. Ako voli da se provodi ili jednostavno gluvari, možda nije pravi izbor za vas. Nema sramote u tome što želite da se skućite i potreban vam je neko ko voli da uživa kod kuće.

Lav

Volite da se razmećete i uvek budete u centru pažnje. Cvetate uz muškarce koji su inteligentni i kreativni, sve dok ne pokušavaju da se takmiče sa vama u ovim stvarima. Želite nekoga ko će vas inspirisati svojom jedinstvenošću i ljubavlju prema životu.

Devica

Uvek padate na tipove koji su prave kraljice drame i koji se hrane vašom podrškom i brigom. Ovo vam se opasno može obiti o glavu ako završite sa nekim ko će vas tretirati kao pomoćno osoblje a ne ljubav svog života. Zaslužujete da dobijete isto onoliko koliko u vezi dajete.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.