Dnevni horoskop za 7. jul 2016

Dnevni horoskop za 7. jul 2016: Ovan i Rak u ljubavi, Bik nema tegobe, Blizanci sarađuju sa Devicom, Lav zatvoren, Vaga puna elana, Škorpiji prija Jarac, Strelac zaljubljen, Vodolija u problemu, a Ribe impulsivne. Ovo je dnevni horoskop za danas 07.07.2016. godine, piše luftika.rs.

OVAN

Posao

Neko će vam sugerisati da je potrebna jača borba kada su u pitanju aktivnosti koje vam se dostavljaju. Morate da budete dovoljno otvoreni za nove poslovne segmente za neko vreme.

Ljubav

Neko misli dosta na vas. Ne otežavajte situaciju ukoliko ste sami ovaj put već se dovoljno otvorite na segmentu, koji vam znači ukoliko je u pitanju osoba, koja je rođena u znaku Raka.

Zdravlje

Oprez hroničnim bolesnicima.

Dnevni horoskop za 7. jul 2016
Dnevni horoskop za 7. jul 2016

BIK

Posao

Niste sami u poslovnom segmentu i više vam odgovara intenzivnija saradnja sa jednim Jarcem nego samostalna poslovna zaduženja. Volite da deo posla proširite na više kolega, kako bi na vreme završili započeto.

Ljubav

Možda ste u pravu kada je u pitanju osoba na koju često mislite. Pokušajte da se snađete u narednom periodu, kada je u pitanju rivalski stav osobe od ranije na vašem polju emocija.

Zdravlje

Nemate veće tegobe.

 

BLIZANCI

Posao

Ne odbijate saradnju sa jednom Devicom ovaj put. Smatrate da imate mnogo bolje reženje kada su zajednička zaduženja u pitanju. Ne odustajete od zacrtanog cilja.

Ljubav

Ne želite veća otežanja na ovom polju, koliko ste možda spremni na veću promenu ovaj put. Bićete dovoljno otvoreni na ovom segmentu ovaj put.

Zdravlje

Grlena čakra vam je lošije postavljena.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.