Home Mesečni horoskop Dnevni horoskop za 08.07.2016. godine: Rak ima zvezdu vodilju, Strelac bez...

Dnevni horoskop za 08.07.2016. godine: Rak ima zvezdu vodilju, Strelac bez briga, Jarac emotivno napreduje

102
0
Dnevni horoskop za 08.07.2016.
Ovan mora na sistematski, Blizanci harmonični s Devicom, Lav nije sam, Vaga fleksibilna, Škorpiji fali fleksibilnost, Rak ima zvezdu vodilju, Strelac bez briga, Jarac emotivno napreduje, Vodolija odlično, a Ribe niko ne razume, piše Ines Despot / luftika.rs Ovo je dnevni horoskop za 08.07.2016. godine.

OVAN

Posao Ukoliko ste nezaposleni sledi vam ozbiljno potpisivanje ugovora. Neke događaje niste mogli izbeći kao ovakav tretman na polju posla. Ljubav Ne marite šta partner misli i šta je u stanju konkretno da uradi ukoliko ne bude emocija obostrana. Ne plašite se većih promena. Zdravlje Potreban vam je sistematski pregled.
Dnevni horoskop za 8. jul 2016.
Dnevni horoskop za 8. jul 2016.

BIK

Posao Volite jaču borbu sa nekim za koga smatrate da je vaš veliki konkurent ovaj put. Sledi vam otrežnjenje na polju posla i jačanje saradnje sa bitnim ljudima. Ljubav Ukoliko ste u jačoj ljubavnoj vezi ne marite na sitne opaske od strane vašeg partnera. Budite otvoreniji u komunikaciji koja vam može otvoriti put ka uspešnoj ljubavnoj vezi. Zdravlje Predeo vrata vam je osetljiv.
Dnevni horoskop za 8. jul 2016.
Dnevni horoskop za 8. jul 2016.

BLIZANCI

Posao Kada su u pitanju poslovni segment i finansije, ne morate da marite za povećanje novca i da osetite šta znači poveći priliv jer vi to zaslužujete. Ljubav Neko bi mogao uporno na vas da misli. Budite otvoreni i priznajte da ste se zaljubili. Jedna Devica je odlična solucija za vaš emotivni segment. Zdravlje Pokušajte da se opustite.
Dnevni horoskop za 8. jul 2016.roskop za 10. jun 2016
Dnevni horoskop za 8. jul 2016.

RAK

Posao Preduzetnički duh je nešto što vas vodi kroz pojačano polje finansija u ovom trenutku. Imate svoju zvezdu vodilju koja vam pravi odličan ambijent za uspeh. Ljubav Kada je emotivni segment u pitanju, morate da se upustite u rizičniju priču koja vam se protežira u narednom periodu. Zdravlje Solarni pleksus vam je lošije postavljen…

…nastavak na sledećoj stranici…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.