Home Horoskop Mlad Mesec u Raku donosi velike promene u životima 5 znakova

Mlad Mesec u Raku donosi velike promene u životima 5 znakova

139
0
mlad mesec u raku

Mlad Mesec je 4. jula 2016. godine na 12. stepenu u Raka, znaku u kome je on u svom “domu” u sedištu, gde je kao domaćin – vladalac. Otuda je njegov uticaj u ovom ženskom, kardinalnom znaku je izuzetno jak i donosi nam značajene promene. Ovoga puta promene će biti praćene izraženom intuicijom, zbog trigona mladog Meseca sa Neptunom. Ona vas može nepogrešivo voditi prema ostvarenju promene koje želite. Novine će doneti priliku da nešto u velikoj meri promenite biće praćene velikom inspiracijom, koja će biti pokretač, piše Sensa.

  Emotivna snaga je ta koja će nas voditi ka ostvarenju novina. One će biti praćenje jakim, dubokim emocijama, kod nekih i veoma neobičnim stanjima, uzbuđenjima, emotivnim šokovima, jer će se osetiti i uticaj opozicije mladog Meseca u Raku sa Plutonom u Jarcu. Ipak, mlad Mesec pravi još jedan povoljan aspekt, koji će uticati da promene koje dolaze dovedu ne samo do teškoća i pritisaka već i do ostvarenja željenih promena – to je sekstil mladog Meseca sa Jupiterom u Devici. Oni koji su vredni, radni i koji pokazuju znanje i umeće moći će da napreduju, skoro isto kao i oni koji veruju u ostvarenje svojih želja i unapred im se raduju. Ma koliko sve izgledalo nemoguće, zbog trigona mladog Meseca sa Neptunom u Ribama postoji najveća šansa da novine donesu ostvarenje – važno je da u to u potpunosti verujete. HOROSKOP: One su divlje duše i ništa ih ne može obuzdati - Ljubav sa ovim ženama je igra na život i smrt Na dan 4. jula, mlad Mesec će biti na našim prostorima u 13.02. Dobro je da od tog vremena, pa u naredna dva sata posebno, zamišljate ono što želite da promenite i ostvarite. Kada je Mlađak u Raku mašta je svemoguća, a mogućnost dešavanja čuda i neverovatnog je pojačana i zbog trigona mladog Meseca i Neptuna u Ribama. Zbog toga je ovog puta je mogućnost ostvarenja onoga što želite je naročito velika. Ove nedelje će Venera u Raku i Mars u Škorpiji biti u trigonu. U ljubavi će mnogi doživeti nezapamćene ljubavne strasti praćene dubokim ljubavnim osećanjima. Ovo će povoljno uticati i na bračne odnose. Mars u Škorpiji povećava erotiku i pojačava seksualnost. HOROSKOP: RECEPT ZA SAVRŠEN ORGAZAM - Devici su potrebne grubosti, Ribama ljubav, a Lavice su surove kad su nezadovoljene Ovaj uticaj će biti jači od uticaja kvadrata Venere u Raku i Urana, koji donese neočekavane promene i pojačavaju tenziju u nekom odnosu.

5 znakova kojima mlad Mesec donosi pozitivne promene

Mlad Mesec će pozitivne promene da donese, pre svega: Rakovima, Škorpijama, Ribama, kao i Bikovima, Devicama koje imaju Sunce oko 12. stepena u svom znaku. Teškoće i manjak energije ili elana u ostvarenju novina doneće onima koji su rođeni u sunčenim znacima: Ovan, Vaga, Jarac, ali samo ako imaju Sunce oko 12. stepena u tim znacima. Svi oni koji imaju neku planetu, posebno Mesec između 7-17. stepena imaće poteškoće u ostvarenju novina. Mlad Mesec u Raku donosi najviše promena vezanih za dom, porodicu, roditelje, posebno majke, ali utiče i na narod, na mase. Evo šta donosi osobama rođenim u sledećim horoskopskim znacima:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.