Home Horoskop KAD SU ZNACI LOŠE VOLJE: Devica sve redom kritikuje, Vodolija se izoluje,...

KAD SU ZNACI LOŠE VOLJE: Devica sve redom kritikuje, Vodolija se izoluje, Strelac postaje nepouzdan

121
0

Nikome nije lako kada je loše raspoložen – i dok se jedni povlače u sebe poput Raka i Riba, drugi se samo intenziviraju poput Škorpija i Bikova. Pogledajte kako vaš znak reaguje

Ovan

Kada je Ovan loše raspoložen postaće ekstra zahtevan, opsesivan sobom, impulsivan i neće biti ništa čudno ako se upusti u neke rizične akcije. Nikad ih nemojte moliti da u takvim situacijama rade nešto ozbiljno jer bi moglo završiti katastrofalno. Pričekajte da se smire.

Bik

Njihova se ličnost ne menja puno kada su loše volje, ona se intenzivira. Postaju tvrdoglaviji, svojeglaviji i lenjiji. Samo ih pustite da se izduvaju i ohlade. horoskop

Blizanci

Kada su nervozni postaju nemirni, ne mogu da se koncentrišu i skloni su osuđivanju. U naletu ovog raspoloženja vaš dobronameran zdravorazumski savet neće naići na plodno tlo.

Rak

Inače su osetljivije prirode, a ako su loše raspoloženi, povući će se u svoju kućicu i izolovaće se od drugih. Tada postaju ekstra osetljivi. Jedna pogrešno izrečena reč može izazvati celu buru emocija u njima. Budite ekstra oprezni tada.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.