MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2017.
MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2017.

Ako je verovati zvezdama, planete neće biti naročito naklonjene mnogim pripadnicima Zodijaka po pitanju emotivnih odnosa u nedelji koja je pred nama. Trzavice, nerazumevanje, želja za promenom ili čak rastanak od partnera biće glavne preokupacije u životima većine horoskopskih znakova.

 

OVAN

Nezadovoljstvo trenutnim životom gura vas u nove događaje, gde možete imati priliku za avanturu. To nije najbolje rešenje, jer brza i površna dešavanja ne daju dugoročne rezultate. Oni u braku i dužim vezama ne bi trebalo da testiraju živce partneru.

par

BIK

Mars u polju partnerstva već duže vreme dovodi do čestih sukoba i trzavica. S druge strane, u vašoj blizini je osoba koja vas duže vreme privlači. U nekoliko narednih dana inteziviraće se komunikacija sa njom, pa može doći do ubrzanog razvoja događaja.

BLIZANCI

Zauzete već dugo pritiska veza u kojoj su. Neka poruka ili poziv početkom nedelje, samo će doliti ulje na vatru. Pažljivo procenjujte situaciju pre nego što reagujete, jer mišljenje možete lako zasnovati na poluinformacijama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.