Ljubavni horoskop

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP OD 3. DO 10. JULA: Vreme emotivnih turbulencija, afera i rastanaka

Ako je verovati zvezdama, planete neće biti naročito naklonjene mnogim pripadnicima Zodijaka po pitanju emotivnih odnosa u nedelji koja je pred nama. Trzavice, nerazumevanje, želja za promenom ili čak rastanak od partnera biće glavne preokupacije u životima većine horoskopskih znakova.

 

OVAN

Nezadovoljstvo trenutnim životom gura vas u nove događaje, gde možete imati priliku za avanturu. To nije najbolje rešenje, jer brza i površna dešavanja ne daju dugoročne rezultate. Oni u braku i dužim vezama ne bi trebalo da testiraju živce partneru.

par

BIK

Mars u polju partnerstva već duže vreme dovodi do čestih sukoba i trzavica. S druge strane, u vašoj blizini je osoba koja vas duže vreme privlači. U nekoliko narednih dana inteziviraće se komunikacija sa njom, pa može doći do ubrzanog razvoja događaja.

BLIZANCI

Zauzete već dugo pritiska veza u kojoj su. Neka poruka ili poziv početkom nedelje, samo će doliti ulje na vatru. Pažljivo procenjujte situaciju pre nego što reagujete, jer mišljenje možete lako zasnovati na poluinformacijama.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

ten − ten =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.