Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 03. jul 2016. godine: Vaga pravi strategiju, Škorpija ne...

Dnevni horoskop za 03. jul 2016. godine: Vaga pravi strategiju, Škorpija ne odustaje, Strelac ima hobi, Vodolija poštuje rad uspešnih.

76
0
Merkur u Biku od 16. maja do 6. juna 2017
Direktan hod Saturna u Strelcu od 25. avgusta do 20. decembra 2017
Dnevni horoskop za 3.jul 2016. Ovan pravi plan, Bik nervozan, Blizance zavodi Riba, Rak u saradnj sa Jarcem, Lav ima dobar stav, Devica ima odlične aspekte, Vaga pravi strategiju, Škorpija ne odustaje, Strelac ima hobi, Vodolija poštuje rad uspešnih.
Ovo je Dnevni horoskop za 03. jul 2016.

OVAN Dnevni horoskop za 03. jul 2016. godine

Posao Otežanja koja ste imali polako prolaze. Bićete u odličnog raspoloženja ukoliko budete napravili tek plan svojih obaveza. Danas treba da odmorite od prethodnog rada, piše luftika.rs. Ljubav Volite da se ovlađujete partneru i da sugerišete određene promene koje su vam i te kako potrebne. Dovodite stvari na svoje mesto. Zdravlje Solidno.
Dnevni horoskop za 3.7.2016. Ovan pravi plan, Bik nervozan, Blizance zavodi Riba, Rak u saradnj sa Jarcem, Lav ima dobar stav,
Dnevni horoskop za 3.7.2016.

BIK Dnevni horoskop za 03. jul 2016. godine

Posao Ne dozvoljavate velike propuste u onome što ste naumili da završite u skorije vreme. Provodite dan u većem razmišljanju. Ljubav Oni koji se osećaju usamljeno trebalo bi da se malo više aktiviraju na društvenom planu. Neke stvari ne možete da zaobiđete ovaj put. Zdravlje Povremena nervoza.

…nastavak na sledećoj stranici…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.