Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 4. 7.2016: Lav odlučan, Devica puna energije, Vaga...

Dnevni horoskop za 4. 7.2016: Lav odlučan, Devica puna energije, Vaga neraspoložena, Škorpija mora biti otvorenija…

78
0
Dnevni horoskop za 4. 7.2016:

Dnevni horoskop za 4. 7.2016: Bik uigran u šemu, Blizancima nova saradnja, Ovan spreman za izazove, Rak mora da se prilagođava, Lav odlučan, Devica puna energije, Vaga neraspoložena, Škorpija mora biti otvorenija, Strelcu treba relaksacija, Jarcu sledi prijatno iznenađenje, Vodolija pod stresom, a Ribama ljubavni izazovi. Ovo je Ovo je dnevni horoskop za danas 04.07.2016. godine, piše luftika.rs.

OVAN

Posao Ukoliko se bavite privatnim poslom morate da budete spremni na veći finansijski izazov koji će vam se naravno isplatiti u nek skorije vreme. pomoć saradnika je nešto na šta možete u većoj meri da računate. Ljubav Oni koji su zauzeti neće očajavati u samoći ovaj put i biće otvoreniji prema partneru. Pokušavate da spustite ego, kada je partnerski odnos u pitanju. Zdravlje Pazite se u saobraćaju.
Dnevni horoskop za 4. 7.2016.
Dnevni horoskop za 4. 7.2016

BIK

Posao Imate buru misli i ne želite nešto da izostavite ukoliko smatrate da je to baš bitno. Neko ne želi da vam smeta pa će se i povući na kratko. Saradnici žele duži odmor. Ljubav Dovoljno ste uigrani u šemu koja vam se nudi. Budite u top formi kao i uvek jer ste imali otežanja u prethodnom periodu koja su prošla ovaj put. Zdravlje Problemi sa grlom.  

BLIZANCI

Posao Neko vam nudi proširenje saradnje pa biste mogli da se otvoreno postavite kada su poslovni segment i finansijska problematika u pitanju. Ljubav Zaljubljeni ste u drugog Bika i ne morate da se stidite onoga što trenutno osećate. Aspekti vas podržavaju u nameri koju imate . Zdravlje Psiha vam je naglašena.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.