letnji horoskop sreće
Retrogradni Netpun u Ribama od 16. juna do 22. novembra 2017

Sa ulaskom Jupitera u Vagu, mnogi znaci Zodijaka uživaće u sreći pod uticajem ovog tranzita, neki će pak morati malo da se strpe i pokažu svoju istrajnost u trenucima kada sreća nije naklonjena, piše lovesensa.rs.

 

Ovan

Saturn vam je trenutno naklonjen jer se nalazi u prijateljskom Strelcu i pravi lep trigon, ali pošto znamo da Saturn nije planeta sreće, sve pozitivne stvari koje vam dolaze u susret, dolaze samo zahvaljujući vama i vašim sposobnostima, ne zahvaljujući sreći. Dakle, ne nadajte se povoljnim uticajima sudbine, jer i ako stignu sigurno će biti veoma mali i neće vam priuštiti veliko zadovoljstvo. Ovo leto ćete proživeti bez velikih udara sreće, a od septembra, čini se da se nastavlja sličan scenario – Madam Fortunu od septembra 2016. morate zaboraviti sve do sledeće godine. Potrebno je malo nade i mnogo napora da biste dosegli i ostvarili vaše najveće životne želje.

Da li i vi imate ORGAZMIČKE USNE? Žene sa ovakvom gornjom usnom imaju neverovatne orgazme

Bik

Leto 2016. godine kod vas su veoma važni ne samo za ljubav i posao već i za sreću. Kada stvari jednom krenu u dobrom pravcu u različitim oblastima vašeg života, sreća vas neće napuštati već će nastaviti da utiče pozitivno na sve vaše poduhvate. Ovaj period je odličan za male novčane investicije – sreća će vam pomoći da osvojite nešto ili da završite posao koji ste odlagali. Srce će vam biti ispunjeno radošću, otvorićete svet oko sebe svojom voljom za život. Davaćete do znanja ostalima koliko je život prelep i koliko je važno živeti svaki dan s osmehom koji nećete skidati sa lica. Apsolutno pozitivan period za ulaganje novca u sigurne investicije.

Blizanci

Sa jakom opozicijom Jupitera i Saturna naspram vašeg Sunca, vi spadate među znake koji neće imati mnogo sreće ove godine i to ne samo tokom letnjih meseci. Sreća će vas gledati sa distance i izbegavaće vas u širem luku, pa se nemojte mnogo uzdati u nju. To znači: nemojte se igrati u ovom periodu, ne ulažite novac i ne pokrećite bilo kakve investicije zato što zaista nije povoljan period za ovakve vrste poduhvata, možete upasti u velike rizike i velike ekonomske gubitke. Pokušajte da provedete opušteno leto, odmarajte u banji i bavite se sportom na otvorenom, naročito sportovima koji zahtevaju intenzivnu aktivnost celog tela. Opredelite se pre za mentalno opuštanje, vežbe sa ciljem da povratite energiju koja vam nedostaje, a povratiće se u zimskom periodu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.