Horoskop

Mlad Mesec i delimično pomračenje Sunca u Raku 13. jula 2018: Najviše će uticati na treću dekadu svakog znaka ali to ne znači da će ostali biti pošteđeni

ŠKORPIJA

Ovaj Mesec će biti harmoničan prema vama pa možete sve, jer vam je srce puno i spremno za putovanje, odmor i lepa dešavanja. Pojedine Škorpije mogu da se osećaju jadno, pakosno i da imaju problema sa drugim ljudima pa se morate izboriti sa time da prihvatite i tuđa mišljenja. Izbegavajte tvrdoglavost i da smatrate samo vaše stavove ispravnim.

STRELAC

Sada je potrebno neke stvari ostaviti u prošlosti i ne raspravljati o prošlosti. Na psihološkom nivou može se desiti ranjivost i osetljivost. Emocije mogu biti upletene u nešto što vi jednostavno niste u stanju da razrešite. Bilo bi dobro da nekoga angažujete ko nije emotivno uključen u tu oblast, bila to kupovina, prodaja, pregovaranja i rasprave iz prošlosti.

JARAC

Nije dobro sada da pokrećete nešto na silu već se prepustite u oblastima koje se otvaraju da uživate. Pomračenje nema veći uticaj na vas ali zato ima Pluton koji stalno kopa po dubinama i prošlosti pa vam budućnost može biti problem jer nikako da izađete iz prošlosti. Opustite se i uživajte.

VODOLIJA

Kod vas se može desiti silovito ponašanje, inat, ozlojeđenost i problem sa drugim ljudima. Pojavom nesigurnosti mog se desiti problemi po pitanju komunikacije sa poslovima, pa čak i strahovi za budućnost kako dalje. Pad energije treba pokrenuti sa vežbama.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

RIBE

Dok će mlad Mesec pozitivno uticati na vas, pomračenje Sunca nema bitniji uticaj. Naglašen je uspeh vaše dece, partnera i vaš vlastiti. Velika sreća i zadovoljstvo može sada biti prisutna kod vas ili kod vaših najmilijih.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.