Mlad Mesec i delimično pomračenje Sunca u Raku 13. jula 2018: Mnogo jake energije se dešavaju na ovaj mlad Mesec i pomračenje. Aktivirana je opozicija sa Plutonom iz Jarca što može dati problem ženama dok muškarci mogu da se ponašaju sterilno, despotski i da mrze žene. Mnoge promene se mogu dešavati, Pluton će iz Jarca svakako pokazati stare zatrpane ljubomore, nezaboravljena nezadovoljstva i svađe koje su bile u prošlosti sada se mogu ispoljiti i razrešiti. Kroz Mlad Mesec i opoziciju Plutona dolaze stare povrede koje su dugo kuvale u ekspres loncu pa sada dolazi do eksplozije jer Pluton ništa ne zaboravlja niti prašta, jer ga sila tera da vrati i tako transformiše energiju.

Kako je Mesec preosetljiv u Raku, svi koji su imali neke svađe sada mogu da ih razreše, što bi naročito mogli da iskoriste Bikovi , Škorpije, Device i Ribe. Ovnovi, Jarčevi, Vage i Rakovi su spremni za rasprave i borbu jer im mirno razrešenje ne polazi za rukom. Kako je uključen Pluton koji je zadužen za genetske metarmofoze, izmene ćelija, unutrašnje dubine , psihološke konflikte i duhovne korene, mnogi znaci mogu osećati da se nalaze u nekoj drugoj dimenziji jer se prosto ne prepoznaju. Ovo je sada samo nagoveštaj za pun Mesec i totalno pomračenje Meseca u Vodoliji koje se dešava 27. jula, piše astrolog Željka Knežević.

Pazite šta sve pokrećete na ovaj mlad Mesec jer uticaj nekih stvari može se oseća narednih šest meseci, pa čak i godinu dana. Ovaj aspekt se dešava u trećoj dekadi pa će treće dekade bilo kojeg znaka biti obuhvaćene više nego ostale. Olakšanje ovog pomračenja će pojedinim znacima priuštiti dobar aspekt Venere iz Device i Urana iz Bika što u nesporazumu može priuštiti iznenadno rešenje i harmoniju. Venera će biti u harmoničnom aspektu sa Saturnom iz Jarca pa baš ovih dana pojedini parovi mogu da stupe u bračnu zajednicu ili da se vere, stupe u ozbiljnu vezu. Šta mogu da očekuju pojedinačni znaci?

OVAN

Kod vas se mogu javiti nagoni za prisilno ponašanje pa bi bilo dobro da obratite pažnju kako se ophodite prema drugim ljudima. Pojedini Ovnovi mogu biti okupirani svojom porodicom, pa čak i da se spremaju za odlazak na odmor što ih u potpunosti ispunjava.

BIK

Mnogi Bikovi mogu u ljubavi doživeti promene. Sada je naglašena sposobnost ubeđivanja pa možete imati uspeha u finansijskom i poslovnom polju. Vi niste znak koji voli promene, ali ipak neki ozbiljan razgovor može da ih donese. Bilo da li ih vi pokrećete ili neko drugi, vi shvatate, bez obzira na ishod, da vi pobeđujete i da ste na dobitku.

BLIZANCI

Možda vaša finansijska razmišljanja nisu bila realna, ali ipak vi dobijate veću svotu novca iako vam nije neophodan. Moguće da planirate da platite neki veći račun ili da sklopite dobar posao .Pojedini Blizanci mogu imati i neke neplanirane izdatke koji mogu da se pokažu dobri na duži rok.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.