Dnevni horoskop za 2. jul 2018.
Dnevni horoskop za 2. jul 2018.

Dnevni horoskop za 2. jul 2018. Divan dan je pred nama, konačno ćemo da se oslobodimo kiše i ružnog vremena koje nas je duže vreme pratilo, već od rane zore bićemo (uglavnom) raspoloženi za rad, red i disciplinu, i jul može da počne, bar ujutru.

Već oko podne osetićemo umor, pojačaće se želja za odmorom, pa ako do sada niste pronašli gde i kako da se odmorite, krenite u potragu i bar na taj način malo se odmorite.

Danas su mogući neki porodični nesporazumi, svađe oko sitnica i nepotrebnih gluposti, ružno zvuči, ali gledajte danas da se odmaknete od rodbine, provedite dan sa onima koji su vam najbliži, a za ostane budite malo van dometa. Moguće je da će neko od vas da traži neočekivanu uslugu, ako se to desi, prvo 5 puta razmislite pa onda nešto obećajte ili odbijte, piše današnji dnevni horoskop.

Veče idealno za duge šetnje, ako ste u prilici izađite i provedite par sati šetajući i gledajući ljude oko sebe…

Ovan

POSAO

Budite spremni da pravilno odreagujete u svakom trenutku. Mala nepažnja može da ima ogromne posledice. Skoncentrišite se.

LJUBAV

Imate nerealnu sliku o osobi koja vam se dopada. Suočite se sa tim da ona nikada ne može da bude onakva kavom je zamisljate.

ZDRAVLJE

Nema promena.

Dnevni horoskop za 2. jul 2018
Dnevni horoskop za 2. jul 2018

Bik

POSAO

Promenom koja se desila ste jako nezadovoljni. Možete da pokažete ali i da dokažete da ste zaslužili bolju poziciju.

LJUBAV

Odnos sa voljenom osobom je hladan. Unesite promene u ljubavni život jer se problemi mogu zakomplikovati.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO

Neko vas uporno sputava da pokažete svoj potencijal. Budite uporni pa možete konačno rešiti ovaj problem koji vas odavno muči.

LJUBAV

Ako ste nedavno završili neku vezu, mislite da ste samo vi nesrećni zbog prekida veze, ali i partner se isto tako oseća. Oboje ste tvrdoglavi. Ostali, uživajte u ljubavi.

ZDRAVLJE

Melanholija…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.