Planete Merkur i Venera najavljuju uzbudljiva dešavanja. Zbog napetih aspekata sa Neptunom i Plutonom, “pašće maske” i mnogi će pokazati pravo lice

 

Planeta komunikacija, Merkur, toliko se približila Veneri u Lavu da je s njom obrazovala konjunkciju, aspekt koji pojačava uticaje obe planete. Istovremeno, obe planete ove nedelje obrazuju harmoničan aspekt sa Saturnom, simbolom prošlosti a napete sa Neptunom i Plutonom, simbolima zabluda, prevara i dominacije. Zbog ovih neharmoničnih, padaju maske pa će mnogi pokazati svoje pravo lice

devojka

Veće su šanse i za odlazak na neko kraće putovanje, sa emotivnim ili poslovnim partnerom. Intenziviraju se kontakti sa strancima, a rastu i šanse za dobitke u igrama na sreću. Budući da su obe planete u Lavu, znaku kreativnosti i sporta, sreća se smeši sportistima i umetnicima, pre svega, zbog trigona sa Saturnom, koji u prvi plan stavlja one koji će svoju karijeru krunisati značajnim uspesima i trofejima, pišu Večernje novosti.

Ovaj aspekt utiče na sve znake, a posebno na Bikove, Vage, Ribe, Blizance i Device.

Na ljubavnom planu, “spoj” Merkura i Venere u petom zodijačkom znaku, donosi mnogo susreta, flertova i poznanstava, intenziviniji kontakt preko društvenih mreža. U ovom periodu muškarce će privlačiti mlađe partnerke, a žene će biti više zainteresovane za starije partnere.

OVAN

Konjunkcija Merkura i Venere u vašem petom astrološkom polju doprinosi vašoj popularnosti, naročito kod suprotnog pola. Moguće uvećanje prihoda preko saradnje sa strancima.

devojka

BIK

Spoj vašeg vladaoca Venere i Merkura u vašoj četvrtoj astrološkoj kući nagoveštava mogućnost obnove veze sa bivšim partnerom. Moguć priliv novca preko kupoprodaje nekretnina.

BLIZANCI

Venera i vaš vladalac Merkur u trećem astrološkom polju donose nove susrete i poznanstva, pogotovo sa osobama koje studiraju, rade u medijima ili sa strancima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.