Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 21. jul 2016. godine: Partner pozitivno utiče na Ovna,...

Dnevni horoskop za 21. jul 2016. godine: Partner pozitivno utiče na Ovna, Vagu ubija samoća, Lav ne zna kome da veruje na poslu

83
0
dnevni horoskop
Dnevni horoskop za 12. avgust 2017

Dnevni horoskop za 21. jul 2016. godine: Još danas smo u periodu Raka, a sutra nas očekuje dominantni znak Lava, pa iskoristite današnji dan da nekoga usrećite ali i da se pripremite za period Lava tokom koga ćete moći sebe da predstavite na najbolji mogući način. Poslovno, privatno… na vama je da odaberete kako, ali više o tome sutra.

  Danas je dan koji će imati dve celine, prva tokom koje su moguće neke ne tako lepe stvari naročito na poslovnom planu, pa se dobro pripazite ljudi koji su spremni da gaze preko mrtvih kako bi napredovali u svojoj karijeri, ako vidite da ste im na putu sklonite im se. Ne dozvolite da niko pogrešno protumači neke reči koje ste rekli, ne dozvolite sebi da učestvujete u bilo kakvom tračarenju, a naročito onih iznad vas. Moguće je da vas neko razočara, povredi ili slaže. Pamet u glavu, savetuje Današnji dnevni horoskop. Drugi deo dana pomirujući. Moguće je da se čujete sa nekim ljudima koji su već dugo van vaših granica, sa kojima dugo niste bili u kontaktu. Divno je vreme za pročišćenje odnosa, pomirenje sa nekim članovima porodice, vreme je za praštanja pa ako imate nekoga sa kim biste voleli da kreirate malo bolje odnose, preuzmite prvi korak i krenite ka tome. Veče iskoristite da aktivirate moždane vijuge, čitajte knjigu, pogledajte nešto zanimljivo na tv-u, igrajte neke društvene igre (bez kompjutera). Budite mirni danas, zapamtite da ste vi centar svog sveta i na druge ne mislite.

OVAN

POSAO Sve ima svoju dobru ili lošu stranu, a na vama je da sačuvate dobru poslovnu poziciju i dugoročnije interese. LJUBAV Partner ima pozitivan uticaj na vaše raspoloženje i inspiraciju. Iskoristite to raspoloženje i učinite nešto lepo za vas dvoje. ZDRAVLJE Osećate se dobro. savršena žena

BIK

POSAO Najveće probleme vam zadaje neko od saradnika koji bez vašeg znanja ili suprotno vašoj volji čini neke pogrešne stvari. LJUBAV Dozvolite svom partneru da donese novu odluku u zajedničko ime. To će mu mnogo značiti. ZDRAVLJE Imunitet je u padu.

BLIZANCI

POSAO Novu situaciju na poslovnoj sceni prihvatite kao logičan sled događaja i kao dobar podsticaj da promenite svoj odnos prema saradnicima. LJUBAV Partner ima različite primedbe na vaše ponašanje a vama se čini da nemate ubedljivo opravdanje. ZDRAVLJE Problemi sa grlom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.