Veliki letnji horoskop

Dnevni horoskop za 20. jul 2016. godine: Pun Mesec obasjaće nas nešto iza ponoći, završavamo sa jednim ciklusom a počinjemo sa novim. Mesec je u Jarcu, Sunce je u Raku, današnji dan će biti isprepleten odnosima privatnog i poslovnog života. S jedne strane Rak će da obasjava privatni život, a Jarac je zadužen za poslovni.

 

Ako je moguće iskombinujte danas i jedno i drugo, posvetite se poslovima, ali nikako ne zaboravite one najdraže, zbog kojih živite i koji žive zbog vas, piše Današnji dnevni horoskop.

Na poslu ćete biti efikasni, odgovorni, dobar sagovornik, a kod kuće zaštitnik porodice, neko ko uživa u ljudima oko sebe.

Poslepodnevni časovi rezervisani su za ljubav(nike), jedan Venerin aspekt će vam probuditi ljubav prema voljenoj osobi, a neke će da natera da tu ljubav potraže ili nekome po prvi put pokažu.

Uživajte danas, jako lepa dešavanje će biti tamo gore, a nadamo se da će se tako odraziti i na nas dole.

OVAN

POSAO

Dolazite do zaključka da vam predstoje sjajni poslovni rezultati ili novi uspeh. Važno je da se oslonite na svoj praktičan duh i da sačuvate dobar odnos sa saradnicima.

LJUBAV

Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da inspirišete svog partnera na uzbudljivu zabavu.

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na ishranu.

Žena koja dovodi muškarce do ludila

BIK

POSAO

Nedostaje vam očekivani stepen poverenja u određene saradnike i zato ne pričate previše o svojim poslovnim planovima. Zadržite dodatnu meru opreza.

LJUBAV

U susretu sa voljenom osobom suviše se oslanjate na svoj blisatavi um i potiskujete osećanja. Tako nepotrebno provocirate svog partnera.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

BLIZANCI

POSAO

Stalo vam je da potvrdite svoje praktične sposobnosti pred saradnicima, ali još uvek ne možete da se opredelite i za najbolje rešenje. Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju nečije reči.

LJUBAV

U ljubavnom odnosu zna se dobro šta je čija uloga. Navedite partnera da ispuni vaša očekivanja. Budite dovoljno kategorični kako biste dobili sve ono što želite.

ZDRAVLJE

Kontrološite pritisak.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.