Home Horoskop VENERA U BLIZANCIMA OD 5. DO 31. JULA I MERKUR U LAVU...

VENERA U BLIZANCIMA OD 5. DO 31. JULA I MERKUR U LAVU OD 6. DO 26. JULA 2017: Period ružičastih naočara, leptirića u stomaku, klecanja kolena, flertovanja i dečije energije

68
0
Venera u Blizancima od 5. do 31. jula i Merkur u Lavu od 6. do 26. jula 2017

Venera u Blizancima od 5. do 31. jula i Merkur u Lavu od 6. do 26. jula 2017: Tranzitna Venera je, na sreću svih onih kojima je u prethodnom periodu bilo dosadno, iz znaka Bika prešla u znak Blizanaca i sa sobom nosi obećanje da će biti zabavno, bar narednih 26 dana.

Ovo je Venera vešta sa rečima, razigrana, vesela, okrenuta na više strana, pa često u raskoraku između želja i mogućnosti. Tačnije, ona nije ni sigurna šta želi, pa će se uhvatiti dve stvari odjednom dok ne oceni koja joj najbolje odgovara. Obično se odluči za neku treću, piše Astro Portal. Dolazi nam period ružičastih naočara, leptirića u stomaku, klecanja kolena, flertovanja, dugih razgovora i dečije energije. Ni humor neće izostati, šale, druženja, fleksibilnost i spontanost. Venera je izašla iz znaka Bika, 5. jula, ušla u Blizance, i zamenila lenjost pokretom, dosadu humorom, usamljenost druženjem. Vreme je za akciju. Ako uzmemo u obzir da je planeta ljubavi i novca ušla u znak komunikacije i mentalne snage, nije teško zaključiti da će akcenat upravo biti na razgovoru. Ovaj tranzit donosi lepšu i bolju komunikaciju među ljudima. Ljubavne sms poruke… Onu slobodu retkih da kada nam se neko dopada to otvoreno i pokažemo. Onu iskru u očima i osmeh od uva do uva kada neko sa nama podeli radost, slatkiš ili lepu reč. Ova Venera, zaista, donosi dečiju energiju i radost u svakom novom danu (naravno, treba imati u vidu da svaki tranzit utiče drugačije individualno, u zavisnosti od ostalih pozicija u našoj natalnoj karti). Ono što je sigurno jeste da ćemo biti spontaniji, imati veću želju za druženjem, zabavom, uživanjem. Privlačićemo ljude koji su duhoviti, zabavni, društveni i inteligentni.
Venera u Blizancima od 5. do 31. jula i Merkur u Lavu od 6. do 26. jula 2017
Ovo je i vreme čitanja. Odvojićemo koji novčić više za neku zanimljivu knjigu ili ćemo, pak, konačno kupiti knjigu koju odavno želimo. Ovo je odličan period za novinare, književnike, administrativne radnike, jer je akcenat na papiru, pisanju i učenju. Ova Venera voli da putuje, pa nije isključeno da ćete se u narednih mesec dana odlučiti za neki kraći put, na kojem ćete se lepo provesti. Odnosi sa braćom, sestrama, rođacima, komšijama, biće na zavidnom nivou. U emotivnim odnosima fokus se sa fizičkog usmerava na mentalno, pa ćemo ljubav izražavati više rečima, a manje dodirima. Bićemo raspoloženiji za flertovanja, izlaženje i upoznavanje novih ljudi. Vodićemo ljubav preko žice, dosta se dopisivati, a možda i zainteresovati za nekoga drugog iako nam je srce “zauzeto” (Blizanci – dupli znak). Zanemarićemo fizički izgled, pa će nam vrlo lako neko privući pažnju igrajući na kartu inteligencije, rečitosti i duhovitosti. Tako bi i trebalo biti, zar ne? Zauzetim savet da nikako ne pominju brak niti bilo kakve ozbiljne namere svojim partnerima. Ova Venera ima energiju vetra, a “vetar se vezat’ ne može”. Šalu na stranu, ozbiljne teme ostavite za neke druge dane. Budite spontani, zanimljivi i lukavi, pa pružite partneru osećaj slobode. Ovo definitivno nije vreme za zavirivanje u emotivne dubine. Površnost je na snazi, poneki pogled sa strane, možda i neverstvo, a ujutru kajanje. Ova energija donosi potrebu da razmišljamo kratkoročno i da ne pravimo planove za dane koji dolaze. Svaki novi dan, novi je plan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.