Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 14. jul 2017: Vodolija ima svoju zvezdu vodilju, Ovan...

Dnevni horoskop za 14. jul 2017: Vodolija ima svoju zvezdu vodilju, Ovan je usmeren ka cilju, Lav vredan

66
0
Dnevni horoskop za 18. jul 2017

Dnevni horoskop za 14. jul 2017: Ovan je usmeren ka cilju, Bik ka novoj ljubavnoj vezi, Blizanci ozbiljni u partnerskim odnosima, Rak zabavan, Lav vredan, Devica mnogo zahteva, Vaga odlučna u svojim namerama, Škorpija u raskidu, Strelac zapovednički nastrojen, Jarac pobednički raspoložen, Vodolija ima svoju zvezdu vodilju, Ribe prezaljubljene. Ovo je današnji horoskop za 14.07.2017. godine. Vaš vodič kroz zvezde, piše Luftika.

OVAN

Posao Imate jasan cilj kojem stremite. Ne želite da vas dezavuišu nepotrebne činjenice kojih neko nije vredan ovaj put. Pokušaćete da se kotirate na solidno mesto po zasluzi. Ljubav Ukoliko ste u vezi sa jednim od predstavnika zemljanog znaka nećete pogrešiti ukoliko budete bili pri stavu da treba da učvrstite ovu vezu. Zdravlje Pijte dovoljno tečnosti.

BIK

Posao Ne želite da se osećate loše zbog nečije krivice. Niste vi loše postupili koliko se samo loše odrazila odluka kolege za vas. Ljubav Imate nameru da se spojite sa nekim i u tome uspevate u većoj meri. Ne ostavljate utisak teške i zahtevne osobe već prijatne u komunikaciji. Zdravlje Proverite hormonski status.
Dnevni horoskop za 14. jul 2017

BLIZANCI

Posao Osećaj koji imate kada su u pitanju trenutni aspekti su veoma zahtevni kada ste vi u pitanju. Ne pokušavajte da donosite odluku samostalno već budite u kolegijalnom odnosu. Ljubav Isuviše ste ozbiljni kada su partnerski odnosi u pitanju. Donosite ključnu odluku u poslednjem trenutku ali ona može da bude pogubna za vas. Zdravlje Proverite nivo šećera u krvi.

RAK

Posao Izuzetan ste zapažač sitnih detalja i niko ne može da ospori vaš rad, koji može da vas postavi na sam vrh po rezultatima. Ljubav Imate stav da treba da se dobro zabavite. Volite opasne igre zavođenja i uživate u tome u nekoj meri. Budite obazrivi, kada je vaš izbor u pitanju. Zdravlje Osećate se odlično.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.