Ljubavni horoskop od 16. do 31. jula 2017

Ljubavni horoskop od 16. do 31. jula 2017: Saznajte šta vas očekuje u drugoj polovini jula na emotivnom planu i u kojoj meri su vam zvezde naklonjene, piše Ehoroskop.

OVAN

Mala unutrašnja previranja neće ugroziti vašu stabilnu vezu. Partner će očekivati nežnosti, a vi ćete biti povučeni u svoj svet. Uz malo više otvorenosti, sve će biti bolje. Oni koji su još sami neka ne odustaju od udvaranja.

BIK

Doći će do malih nadmudrivanja između vas i voljene osobe. U tome ćete vi biti ona agresivnija strana. Verovatno ćete se potom zateći u većem društvu tako da će vaši nemiri s partnerom biti nezapaženi u gužvi ljudi.

BLIZANCI

Bez obzira što ne nalazite ono zadovoljstvo u ljubavi kakvo očekujete, uspećete da sve okrenete u pravcu dobre zabave. U opcijama tajnih veza vi ćete nalaziti najviše zadovoljstva i strasti. Svakako da će sve to biti skriveno ili samo virtuelno.

RAK

Nedostajaće vam emotivnog ispunjenja, ali i senzacionalizma kojim obično prazninu popunjavate. Ako se u emotivnim pitanjima budete oslanjali na svoj unutrašnji glas, on bi vam mogao doneti mnogo sreće i zadovoljstva.

Ljubavni horoskop od 16. do 31. jula 2017

LAV

Mnogi će imati potrebu da izađu, prošetaju, sretnu neke zanimljive likove i s njima podele ono što im leži na srcu. Moraćete da se malo pomučite kako bi osvojili nečije srce. Ako vam je to prezahtevno, pričekajte.

DEVICA

Kad bi zbrojili sve svoje ljubavne snove, shvatili biste da u poslednje vreme samo sanjate. Spustite se na zemlju. Ako ste odlučili da budete ljubazniji, neka to bude iskreno. Svako pretvaranje odvešće vas korak nazad u odnosima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.