Horoskop

KLONITE SE RASPRAVA I PARALELNIH ROMANSI: Uticaj punog Meseca u Jarcu najviše će osetiti Bikovi, Rakovi i Ribe

Umetnici, naučnici i sportisti biće uspešni, a novac pristiže preko poslova sa strancima. Pod uticajem punog Meseca biće svi znakovi, najviše Bikovi, Rakovi i Ribe, a nešto manje Škorpije i Device

U vreme punog Meseca (emocije) blizu Plutona (moć, strast) u Jarcu, već početkom perioda, oslabljen Mars (akcija, sukobi) obrazuje konjunkciju sa Suncem (osobe na položaju) u Raku, zbog čega bi bilo bolje da se ove nedelje klonite rasprava i da ne nasedate na provokacije.

Ovo se posebno odnosi na komunikaciju sa nadređenima, saradnicima i kolegama, ali i sa ukućanima, članovima porodice, rodbinom i komšilukom, pišu Večernje novosti. Inače, ove opozicije su pod uticajem tranzitnog Jupitera iz Vage i Urana iz Ovna, tako da se na nebu, osim dve konjunkcije (pojačane strasti), dve opozicije (sukobi, agresivnost), obrazuje i pet kvadrata (izazovi), što još više naglašava uticaj ovih aspekata.

Pošto je Neptun takođe simbol mašte i podsvesti, njegovi harmonični aspekti sa Mesecom, Plutonom, Marsom i Suncem pogoduju umetnicima, naučnicima i sportistima koje očekuje uspeh na profesionalnom i finansijskom planu, naročito ukoliko posluju sa strancima. Pod uticajem punog Meseca biće svi znakovi, najviše Bikovi, Rakovi i Ribe, a nešto manje Škorpije i Device.

Svetla tačka su harmonični aspekti, sekstili i trigoni, koje pun Mesec i Pluton u Jarcu, a Sunce i Mars u Raku obrazuju sa Neptunom, planetom ljubavnog zanosa, zbog čega mnoge očekuju strastveni trenuci sa partnerom. S druge strane, vodite računa, veće su šanse za ulazak u paralelnu romansu sa osobama s kojima sarađujete ili koje poznajete preko posla.

OVAN

U vreme punog Meseca u astrološkoj kući karijere, u kvadratu sa Uranom u vašem znaku, izbegavajte rasprave sa nadređenima.

BIK

Pun Mesec u devetom astrološkom polju pod uticajem Neptuna, nagoveštava mogućnost ulaska u romansu na nekom kraćem putu.

BLIZANCI

Jupiter, vladalac astrološke kuće ljubavi i pun Mesec naglašavaju strasti što može da vas odvede u tajnu vezu sa osobom sa posla.

RAK

U vreme punog Meseca u astrološkom polju partnerstva, pazite šta potpisujete i izjavljujete, naročito ako ste prisutni u javnosti.

LAV

Pun Mesec u astrološkoj kući posla i zdravlja, upozorava da izbegavate rasprave na poslu i da ne nasedate na provokacije.

DEVICA

Neptun, vladalac astrološke kuće ljubavi, u sekstilu sa punim Mesecom, donosi vam uspeh ako ste umetnik, sportista, naučnik.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

4 × 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.