Ljubavni horoskop za septembar 2017
Ljubavni horoskop za septembar 2017

Umetnici, naučnici i sportisti biće uspešni, a novac pristiže preko poslova sa strancima. Pod uticajem punog Meseca biće svi znakovi, najviše Bikovi, Rakovi i Ribe, a nešto manje Škorpije i Device

U vreme punog Meseca (emocije) blizu Plutona (moć, strast) u Jarcu, već početkom perioda, oslabljen Mars (akcija, sukobi) obrazuje konjunkciju sa Suncem (osobe na položaju) u Raku, zbog čega bi bilo bolje da se ove nedelje klonite rasprava i da ne nasedate na provokacije.

Ovo se posebno odnosi na komunikaciju sa nadređenima, saradnicima i kolegama, ali i sa ukućanima, članovima porodice, rodbinom i komšilukom, pišu Večernje novosti. Inače, ove opozicije su pod uticajem tranzitnog Jupitera iz Vage i Urana iz Ovna, tako da se na nebu, osim dve konjunkcije (pojačane strasti), dve opozicije (sukobi, agresivnost), obrazuje i pet kvadrata (izazovi), što još više naglašava uticaj ovih aspekata.

Pošto je Neptun takođe simbol mašte i podsvesti, njegovi harmonični aspekti sa Mesecom, Plutonom, Marsom i Suncem pogoduju umetnicima, naučnicima i sportistima koje očekuje uspeh na profesionalnom i finansijskom planu, naročito ukoliko posluju sa strancima. Pod uticajem punog Meseca biće svi znakovi, najviše Bikovi, Rakovi i Ribe, a nešto manje Škorpije i Device.

Svetla tačka su harmonični aspekti, sekstili i trigoni, koje pun Mesec i Pluton u Jarcu, a Sunce i Mars u Raku obrazuju sa Neptunom, planetom ljubavnog zanosa, zbog čega mnoge očekuju strastveni trenuci sa partnerom. S druge strane, vodite računa, veće su šanse za ulazak u paralelnu romansu sa osobama s kojima sarađujete ili koje poznajete preko posla.

OVAN

U vreme punog Meseca u astrološkoj kući karijere, u kvadratu sa Uranom u vašem znaku, izbegavajte rasprave sa nadređenima.

BIK

Pun Mesec u devetom astrološkom polju pod uticajem Neptuna, nagoveštava mogućnost ulaska u romansu na nekom kraćem putu.

BLIZANCI

Jupiter, vladalac astrološke kuće ljubavi i pun Mesec naglašavaju strasti što može da vas odvede u tajnu vezu sa osobom sa posla.

RAK

U vreme punog Meseca u astrološkom polju partnerstva, pazite šta potpisujete i izjavljujete, naročito ako ste prisutni u javnosti.

LAV

Pun Mesec u astrološkoj kući posla i zdravlja, upozorava da izbegavate rasprave na poslu i da ne nasedate na provokacije.

DEVICA

Neptun, vladalac astrološke kuće ljubavi, u sekstilu sa punim Mesecom, donosi vam uspeh ako ste umetnik, sportista, naučnik.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.