Merkur u Blizancima i Saturn u Vodoliji sada prave stabilan trigon: Ova 3 horoskopska znaka trenutno donose prave odluke
Merkur u Blizancima i Saturn u Vodoliji sada prave stabilan trigon: Ova 3 horoskopska znaka trenutno donose prave odluke

Trenutno na nebu Merkur u Blizancima i Saturn u Vodoliji prave stabilan trigon koji priča o racionalnim i pametnim odlukama.

Saturn u Vodoliji je orijentisan na budućnost, a Merkur u Blizancima na brz i lagan način krči put bitnim informacijama. Kako su u harmoniji, nesumnjivo ukazuju da dobru verbalno izražavanje i pravilno rasuđivanje.
Mnogim horoskopskim znakovima pogoduje ovakva atmosfera na nebu, specijalno Vagama, Blizancima i Vodolijama.

Vage trenutno biraju put emotivnih odnosa. Stabilnije su nego prethodne tri godine i pomoć Merkura dolazai u pravi čas. Ljubavni život je možda malo usporeniji nego pre, ali svakako postaje stabilniji.

Blizanci su sada puni samopuzdanja i pričaju kao navijeni. Mnoge ideje i planovi sada zavise od ove dve planete, a kada su Blizanci u pitanju tiču se poslovnih odluka. Trenutno je povoljna atmosfera za odlične poteze u ovom polju.

Vodolije su trenutno stroge, ali pravične. Bitne i velike promene su tek na početku, ali prisustvo Merkura u polju ljubavi i zabave dodaje gas i gura ih u pravom smeru.

svetpoznatih.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.