Astro prognoze do kraja maja 2020: Pluton, Saturn i Jupiter se povlače u svoj retrogradan hod, pritisci i pravila popuštaju i konačno dobijamo sve veću slobodu
Astro prognoze do kraja maja 2020: Pluton, Saturn i Jupiter se povlače u svoj retrogradan hod, pritisci i pravila popuštaju i konačno dobijamo sve veću slobodu

Ovih dana desile su se mnoge promene na nebu. Tako su čak tri planete – Saturn, Venera i Jupiter – krenule u svoj hod unazad, dok je Merkur prešao u znak Blizanca, a Mars u znak Ribe.

Planete koje su nam zadavale najviše problema ove godine, a to su Pluton, Saturn i Jupiter, sada se povlače u svoj retrogradan hod, što znači da su sada sve opresije, pritisci i strogost povučeni, pa pravila šta smemo a šta ne smemo polako popuštaju i postepeno nam daju sve veću slobodu.

I odjednom kao da smo pušteni s lanca, ne znamo šta bismo prvo radili, a u tom neznanju samo nam još više sve zamagljuju retrogradna Venera u Blizancima i Mars u Ribama, piše Ana Mandić za Astro portal.

Odjednom bismo sve, ali i ništa, pa se prisećamo svega šta smo hteli da radimo dok smo u karantinu. I tako sada od silnih želja ne znamo šta prvo započeti, jer bismo sve hteli odjednom, a na kraju ništa konkretno ne preduzimamo.

Retrogradna Venera pravi kvadrat sa Neptunom, pa smo konstantno zbunjeni, a očekivanja nam padaju, te se prisećamo starih stvari. Zbrajamo i novac, a nije nam jasno gde su je tačno nestao. Uz sve to, još nam se odjednom pojavljuju i dugovi na koje smo već i zaboravili, pa nikako na kraj s novcem.

Sve nam je kao u nekoj magli, snovi su nam puni nekih pređašnjih iskustava, pa sada prebiremo po njima, razmišljajući šta oni sada znače i šta treba da uradimo vezano za njih. Trenutno i ne možemo puno, osim da pomirimo svoj unutrašnji svet sa svim nepotrebnim stvarima koje nas tište.

Astro prognoze do kraja maja 2020: Venera, Saturn i Jupiter se povlače u svoj retrogradan hod, pritisci i pravila popuštaju i konačno dobijamo sve veću slobodu
Astro prognoze do kraja maja 2020: Venera, Saturn i Jupiter se povlače u svoj retrogradan hod, pritisci i pravila popuštaju i konačno dobijamo sve veću slobodu

Vreme kada je puno planeta retrogradno najbolje je vreme za lečenje svojih rana. A karma koja izbija na površinu ovih dana samo je jedno čišćenje nepotrebnih stvari unutar nas. I sada se može desiti da nam se neke situacije ponavljaju, ali samo iz razloga da nas testiraju koliko smo naučili prvi put, a ako nismo, sada nam je nova prilika za to.

Mlad Mesec sledi nam 22. maja. On će praviti konjunkciju sa Suncem na 2. stepenu Blizanaca, dok će se istovremeno retrogradna Venera susresti s Merkurom, takođe u Blizancima. Ujedno će obe planete praviti će egzaktni kvadrat na Neptun u Ribama.

U tih nekoliko dana pripazite da vas neko ne prevari. Poslovni partneri mogu nuditi savršene prilike za zaradu i pričati vam razne priče, prošle ljubavi se mogu vraćati ili vam slati poruke s pričama da im je jako žao i da su se sada promenili.

Planirate li da tih dana nešto kupite, pogotovo vozila ili razne elektronske uređaje, pričekajte još malo, jer to su dani kada ne vidimo stvari onakve kakve zaista jesu, nego smo opčinjeni lepim pričama, izgledom ili svojim maštanjima. Međutim, vrlo brzo ćemo shvatiti da to baš i nije tako kako nam se na prvu činilo.

Fokusirajte se na sebe, budite dobri i nežni prema sebi, oprostite prvo sebi za sve što mislite da ste mogli drugačije a niste, jer u redu je. U tom trenutku uradili ste sve najbolje što ste mogli i znali. Ovo je idealno vreme za rad na sebi, pružanju bezuslovne ljubavi sebi, a za neke nove početke pričekajte još malo.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.