Uskoro počinje sezona Blizananaca: Ovo su stvari koje treba da uradite od 21. maja da bi vam ovaj period bio uspešan
Uskoro počinje sezona Blizananaca: Ovo su stvari koje treba da uradite od 21. maja da bi vam ovaj period bio uspešan

Uskoro ulazimo u mesec kada vlada Sunce u znaku Blizanaca i vreme je da se usporena i nepromenljiva energija Bika razbudi. Blizanac predstavlja mladost, igru i lakoću u komunikaciji tako da pod tranzitnim Suncem u ovom znaku budimo želju za razmrdavanjem na svim poljima.

Sredinom nedelje, 21. maja, preći će u znak duhovitost i učenja pa ćemo imati odlične šanse da prikupimo sve potrebne informacije koje će nam kasnije biti od koristi.

Ako ste prethodni mesec proveli u nekoj umirujućoj izolaciji vreme je da izađete napolje i oživite svoj društveni život. Nikome ne škodi malo priče i razmene ideja.

Blizanac je fenomenalan posrednik kada su u pitanju spajanje ljudi i poslovnih kontakata. Iskoristite ovo vreme da nekome izađete u susret, jer ko zna, možda baš taj spoj vama donese nešto.

Komunikacija je najbolja blizanačka osobina. Razvijajte je sa nekime sa kim je do sada bila nemoguća. Izazivajte sebe i druge. Trudite se svakoga dana da imate momente dečje zabave, probudite mladalačku energiju u sebi i kroz nju doživite opuštanje.

Zapisujte sve svoje misli, planove i koncepte. Nosite notes ili aktivirajte „memo“ u telefonu jer se iz jedne ideje javljaju tri. Ne propuštajte da pročitate nešto novo, bilo da je knjiga ili neki članak na internetu. Blizanac je radoznao, a ta radoznalost može da vas odvede do nekih odgovora koje dugo čekate.

Blizanac je znak dvojnosti ali nekada ima i treće rešenje. Ukoliko morate da rizikujete u ovom periodu napravite nekoliko planova koji potencijalno mogu da vas izvuku iz neprijatne situacije. Jedna od boljih osobina Blizanca je duhovitost te Sunce u ovom znaku ima potencijal zabavljača koji ume da nasmeje i najtužnijeg.

svetpoznatih.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.