Home Horoskop LJUBAVNA SUDBINA ZAPISANA U ZVEZDAMA: Sunce i Mars u natalnoj karti određuju...

LJUBAVNA SUDBINA ZAPISANA U ZVEZDAMA: Sunce i Mars u natalnoj karti određuju kakav vam je muškarac suđen

1540
0

Jeste li ikada rekli prijatelju: “On je tako sjajan muškarac! Ima puno osobina koje volim i poštujem, kao kod svog oca. Sigurna sam da će biti odličan partner … ali mene jednostavno ne privlači “?

Često postoji razlika između privlačnosti prema nekome zbog njegovih dobrih osobina i one značajnije, trajne strasti i ljubavi, piše Elephant journal. Zašto je to tako? Pogledajte koje odgovore vam nudi vaš horoskop: Planete u vašoj natalnoj karti mogu vam pomoći da shvatite ko će vas privlačiti i podstaknuti vašu ljubav i strast. U ženskoj karti, Sunce je najbolji “tradicionalni” pokazatelj tipa muškarca kojeg vidi kao njenog životnog partnera, potencijalnog oca njene dece; muške slike s kojom se ona može povezati. Mars ukazuje na vrstu muškarca kojeg ona želi. Gde vam je Sunce, to je vaš glavni znak, i to zasigurno znate… Ako želite saznati i vrstu muškarca kojeg zaista želite, saznajte u kojem znaku je i Mars u vašem horoskopu. KALKULATOR – GDE VAM JE MARS 12 znakova u kojima mogu biti Sunce i Mars: Nakon što ste saznali i gde vam je Mars, pogledajte u nastavku opis koji govori o kvalitetima muškarca će vas privući kao romantični partner (Sunce, vaš primarni znak) i tip muškarca koji vam najviše odgovara za intimni, ljubavni, strastveni odnos (Mars, pogledaj kalkulator link poviše). 3 saveta kako da vaša ljubav preživi uticaje retrogradne Venere

Ako vam je Sunce ili Mars u Ovnu:

Privlači vas drzak, hrabar i izravan muškarac. On ima veliku energiju, te je verovatno impulsivan i nestrpljiv (kao i vi). On je atraktivan jer uživa u avanturi. Vi ste privučeni snažnim muškarcem ili sportskim, “macho” tipom. Vi ste agresivni i zato vam se sviđa muškarac koji voli takmičenja i izazove.

Ako vam je Sunce ili Mars u Biku:

Privlači vas senzualan muškarac jake volje, muškarac koji čvrsto stoji nogama na zemlji, uživa u finim užicima i ugodnostima života. On je zahvalan na dobroj hrani i muzici. Vi ste privučeni njegovim mirisom ili možete otkriti da vas njegov glas uzbuđuje. Vi imate jaku volju, važno vam je senzualno zadovoljstvo i želite snažnog, zdravog muškarca punog strpljenja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.