Dnevni horoskop za 25. mart 2017

Dnevni horoskop za 25. mart 2017: Ulaskom u subotu nailazimo u startu na konjunkciju Merkura i Urana. Ovaj aspekt sa sobom donosi erupciju novih svežih ideja, iznenađujućih svakako, ali i drugu krajnost, nervozu, nemir, osećaj depresije, pa nagli skok raspoloženja, a zatim i utučenost, potrebu za raspravom takođe… S ovim ujedno idu i neprijatne situacije, nenadane posete, neprijatni gosti. Ovaj aspekt ne voli neznanje, iznenađenja, zato bi sve da zna unapred zarad dobre pripreme na predstojeća dešavanja. Moguće je i sasvim neočekivano ekscentrično ponašanje, povećan interes za vantelesno, astrologiju i okultno. Mogli bi biti skloni drami, preterivanju, paranoidnim ispadima, histeriju. Ako poznajete ljude koji su inače poznati po tome, ovih dana klonite se takvih! Svako dobro, piše Današnji dnevni horoskop.

OVAN

POSAO

Vaša osnovna prednost je u tome što saradnici nemaju dovoljno znanja, iskustva ili hrabrosti da vam se suprotstave. Iskoristite to, ali nemote da budete strogi prema njima.

LJUBAV

Mimo svoje volje morate da se suočite sa osobom koja vas uporno kritikuje ili optužuje za različite propuste. Ona, u stvari emotivno reaguje na vas.

ZDRAVLJE

Preumorni ste.

BIK

POSAO

Vama nedostaje strpljenje i popustljivost, a vašim saradnicima dovoljno hrabrosti da u potpunosti ostvarite zajedničke poslovne planove.

LJUBAV

Nema razloga da se ponašate suviše sujetno u susretu sa bliskom osobom. Pažljivije analizirajte nečiju priču i emotivne namere.

ZDRAVLJE

Glavobolja.

BLIZANCI

POSAO

Bežite od odgovornosti. Započeli ste više poslova koje ne možete da završite. Pazite da sve ne ostane nedovršeno. Usresredite se.

LJUBAV

Partner određuje pravila emotivnog ponašanja, a vama preostaje da se pomirite sa njegovom odlukom. Doći će i vaših 5 minuta, ne brinite se.

ZDRAVLJE

Zdravlje je dobro.

RAK

POSAO

U fazi ste iščekivanja nekih vesti u vezi sa poslom. Trudite se da ne budete nervozni zbog toga. Strpljivo sačekajte vašu šansu i budite spremni za naporan posao.

LJUBAV

Na vreme otklonite svoje emotivne slutnje i negativne misli. Partner je usredsređen na vas i posvećuje se samo vama.

ZDRAVLJE

U dobroj ste formi.

LAV

POSAO

Veliki posao je u igri. Pošto krupne izazove rešavate kao od šale, a gubite se kod sitnica, ova situacija vam u potpunosti odgovara. Uspećete da pokažete sve svoje kvalitete.

LJUBAV

Nemojte oklevati pred osobom koja vam upućuje emotivne signale ili iskrene komplimente. Zauzeti će uživati sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE

Moguća je prehlada.

DEVICA

POSAO

Umetničke sklonosti koje posedujete, mogu doći u prvi plan. Iskoristite ih i bavite se nekim kreativnim poslovima .Nastojte da te ideje na sebi svojstven način sprovedete u delo.

LJUBAV

Važno je da ostvarite emotivnu bliskost u nečijem društvu. Ako ste slobodni, delovaćete vrlo provlačno na okruženje.

ZDRAVLJE

Planirajte šetnju u prirodi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.