Dnevni horoskop za 26. mart 2017

Dnevni horoskop za 26. mart 2017: Danas nam Merkur u Ovnu ulazi u retrogradnu senku! Merkur će biti retrogradan u Biku a tek 10. aprila, ulaskom u retrogradnu senku će najaviti neke nevolje vezane za Merkura! Mars je u sekstilu sa Neptunom, Mars u Biku, Neptun je u Ribama.

Dobra energija kruži danas nebom, pokreće maštu, kreativnost, istraživanje, piše Današnji dnevni horoskop. Sa ovim aspektom energija je konkretno okrenuta na potrebe drugih, i tu se ova energija najviše i troši. Pomaže se onima kojima je vaša pomoć potrebna, i kojima vi, isključivo vi, možete pomoći. Ova energija će nekog od vas povući u neku vrstu meditacije, drugi će imati neka mistična iskustva ili imati potrebu da iskusi nešto iz te sfere. Danas je odličan dan za započinjanje, ako već niste, neke od fizičkih aktivnosti – dobri su svi sportovi u vodi ples, joga… Kreativnost je dominantna i struji vašim telom i celokupnim bićem. Puni ste želje za pokretom, izazovom, traganjem. Sa ovim aspektom pokreće se i versko nadahnuće, ili duhovnost usmerena na neke vaše životne ciljeve i potrebe.

OVAN

POSAO

Očekuju Vas različite obaveze, potrebno je da se pravilno organizujete u susretu sa saradnicima. Na vreme zatražite nečiju podršku ili posredovanje. Svaki vid poslovne preventive, pokazaće se od dragocene pomoći.

LJUBAV

Partner deluje sumnjičavo i to se odražava na Vaše neraspoloženje. Ne želite da se sukobljavate oko sitnica koje Vas nepotrebno razdvajaju, ali trenutno ne pronalazite ni rešenje.

ZDRAVLJE

Važno je da se opustite.

BIK

POSAO

Izbegavajte različite izazove ili poslovni rizik. Brzopletost i impulsivno ponašanje u susretu sa saradnicima, može da prouzrokuje dodatne komplikacije.

LJUBAV

Nema razloga da ignorišete nečije nezadovoljstvo, obratite pažnju na komentare koje Vam upućuje bliska osoba. Lako možete da ispravite propuste koje ste učinili.

ZDRAVLJE

Više šetajte.

BLIZANCI

POSAO

Uvek postoji lakši ili teži put do uspeha, pažljivo analizirajte različite izazove i mogućnosti koje postoje na poslovnoj sceni. Novi uspeh treba dodatno da Vas motiviše na stvaralaštvo i aktivnu ulogu u različitim pravcima.

LJUBAV

Planirajte izlazak ili emotivni susret, prijaće Vam društvo bliske osobe. Važno je da se osetite poželjno u nečijoj blizini kako biste uz novu radost osetili i samopuzdanje.

ZDRAVLJE

Glavobolja.

RAK

POSAO

Stalo Vam je da budete u toku glavnih događaja, ali imate utisak da Vam promiču nove informacije koje imaju važno značenje. Ipak u odlučujućem trenutku, spremni ste na rizik koji procenjujete kao novi poslovni izazov.

LJUBAV

Nema razloga za velika emotivna očekivanja posebno kada se nalazite u društvu u kome niste rado viđeni ili prihvaćeni. Posvetite svoju pažnju bliskoj osobi.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

LAV

POSAO

Svoje poslovne planove ne možete da ostvarite bez nečijeg posredovanja, potrebno Vam je »zeleno svetlo« ili saradnička podrška. Ukoliko ste dovoljno razumni, prihvatite korisnu sugestiju i ugledajte se na jednu uspešnu osobu.

LJUBAV

Nema potrebe da se sukobljavate sa bliskom osobom oko nekih sitnica. Emotivne nesuglasice nisu toliko značajne da bi preterano uticale na nove događaje.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

DEVICA

POSAO

Izbegavajte sporedne obaveze koje Vas nepotrebno zamaraju. Usmerite svoju pažnju na prioritetna pitanja, a ostalo prepustite bliskim saradnicima. Uvek postoje iskusni saradnici koji nude korisna rešenja.

LJUBAV

U susretu sa voljenom osobom postavljate uslove koji nailaze na nerazumevanje ili na negativan ton. Priželjkujete više, nego što je možda u ovom trenutku moguće i da dobijete.

ZDRAVLJE

Pad imuniteta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.