Ova 3 znaka uopšte neće imati sreće u ljubavi u aprilu 2017.

Pred nama je još jedan težak mesec. Udahnite duboko, zato što je april 2017. godine podjednako težak kao i mart, ako ne i teži.

Jupiter – Uran – Pluton T – kvadrat je još uvek aktivan, posebno u prvom delu aprila kada na njega utiče i tranzit Sunca kroz Ovna čineći sledeće aspekte:

– 7. aprila: Sunce – Jupiter opozicija

– 9. aprila: Sunce – Pluton kvadrat

– 14. aprila: Sunce – Uran konjunkcija

Opasnost koju smo spominjali prošlog meseca još uvek je na snazi – postoji potencijal za sukobe, nemire, nasilje, nezgode, prirodne katastrofe, politički i društveno – ekonomski nemiri i tako dalje.

Venera je retrogradna sve do 15. aprila 2017. godine, nalazi se u Ribama većinu meseca (od 3. do 28. aprila). To je mesto egzaltacije Venere i zato bi taj položaj trebalo da bude dobar. Nakon šest nedelja retrogradnog hoda, Venera će krenuti direktnim hodom i sve nas razveseliti.

Kroz svoje kretanje Venera pravi dva aspekta sa Saturnom (jedan 8. aprila, a drugi 21. aprila) koja su sve samo ne vedra. Zapravo, Venera i Saturn su u čvrstom kvadratu tokom aprila 2017. godine, što znači da će sve vrste odnosa proći, na neki način krizne trenutke, frustracije i blokade.

I to nije sve! Merkur je retrogradan između 10. aprila i 3. maja. Dodatno tome, Merkur je u istom znaku s Marsom kroz prve dve dekade aprila, a u poslednjoj dekadi Merkur je u konjunkciji s Uranom. Mars i Uran su najnemirnije planete solarnog sistema i mogu pokrenuti krize.

Budući da imamo nemiran astrološki sklop, na šta se možemo osloniti tokom aprila? Na Mars – Pluton i Sunce – Saturn trigon, drugim rečima: na odlučnost i upornost. To baš i nije utešno, budući da oboje, Saturn i Pluton kreću retrogradnim hodom tokom aprila.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.