Letnji horoskop za 2020: Astro prognoza za Raka, Lava i Devicu
Foto: freepik.es

Letnji horoskop – evo šta tokom leta očekuje Raka, Lava i Devicu!

RAK

LJUBAV

Od 5. avgusta do 6. septemra o;ekuje vas sjajan period u ljubavi, jer vam magi;na Venera donosi mogućnost upoynavanja novih ljudi i divni izlasci i druženje sa prijateljima. Potrudite se da pre 5. avgusta rešite neke proodične probleme ili rizičan odnos sa partnerom. Ako ne pokažete trud i posvećenost, moguće je da će razilaženje biti neizbežno. Ako okončate romansu pre 5. avgusta, očekuju vas povećane šanse da se ponovo zaljubite. Imate sjajne prilike da popravite komunikaciju sa bliskim osobama i osvežite ljubav- samo od vas zavisi da li ćete ovog leta doživeti srećnu romansu. Strasti će biti pojačane od 18. maja do 24. juna – Mars budi harizmu i erotsku energiju, piše Lovesensa.

POSAO

Jupiter se nalazi suprotno od Sunca, što donosi razne nedostatke na profesionalnom planu. Izbegnite ulaganje novca u neprecizne i nejasne investicije. Otvorite oči, čuvajte se lažnih obećanja i ponuda koja podrazumevaju puno novca, a malo posla. Pokušajte da smanjite anksioznost i stres i igrajte samo na sigurno kada je u pitanju karijera. Tranzit Merkura i Venere može doneti sreću onima koji traže novi posao. Mnoge će očekivati pravni problemi koje ćete teško rešiti u kratkom vremenskom roku. Poslušajte savete stručnjaka.

ZDRAVLJE

Ako osetite neprijatne simptome ne odlažite lečenje. Pokušajte da ne zanemarite telesnu težinu, jer to može znatno uticati na vaše zdravlje. Klonite se poroka. Leto je idealan period da radite na održanju zdravlja tela i duha.

Letnji horoskop za 2020: Astro prognoza za Raka, Lava i Devicu
Letnji horoskop za 2020: Astro prognoza za Raka, Lava i Devicu

LAV

LJUBAV

Sekstil Venere od 4. avgusta može vam doneti spokoj u ljubavi. Učvrstićete trenutnu vetzu ili ćete upoznati zanimljivu osobu. Ovog leta, pa sve do kraja septembra, usamljeni Lavovi moguće je da povrate sladak ukus ljubavi. Jupiter čini da budete vrlo šarmantni, prijatni i zavodljivi, pa su moguće romasne koje se mogu pretvoriti u ljubav koja može trajati godinama. Najbolji period za nove ljubavibiće krajem septembra – tada se iispunjavaju mnoge romantične želje. Ako ste u vezi, moguće je da sredinom leta osetite pad strasti, ali sve se može rešiti sa pokazivanjem bliskosti i malim znakovima ljubavi.

POSAO

Letnji period vam baš i nije najbolje naklonjen kada je u pitanju posao. Saturn u opoziciji otežava vam rad na projektu koji ste odavno započeli. Uložićete puno truda, očekuje vas puno mentalnog i fiziičkog umora, a rezultati neće biti baš zadovoljavajući. Budite oprezni, ali ne odustajte. Ostanite dosledni svojim poslovnim odlukama. Čuvajte se rizičnih investicija i nepotrebnih troškova. Ako ste želeli da započnete novi posao, Saturn vam donosi sukobe sa novim kolegama. Povoljnija situacija očekuju vas tokom septembra meseca – tada je moguće da dobijete unapređenje ili povišicu, ali sve zavisi od toga kakav odnos imate sa šefom i da li je on primetio vaš trud. Mogući su poslovni uspesi na putovanjima.

ZDRAVLJE

Saturnova mračna senka donosi i negativan uticaj na mentalno i fizičko zdravlje. Moguće je da ćete izgubiti kontrolu nad stresom. takođe, moguće su povrede, pa izbegnite rizične situacije i bavljenje agresivnim sportovima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.