Rođeni ste između 11. i 20. u mesecu? Saznajte kako vam je datum rođenja predodredio sudbinu
Rođeni ste između 11. i 20. u mesecu? Saznajte kako vam je datum rođenja predodredio sudbinu

Svaki datum u našem životu predodređuje našu sudbinu i usmerava vam u nekom pravcu, tvrde numerolozi otkrivajući kakvo značenje nosi dan u mesecu u kome smo rođeni

Numerologija, majka svih nauka, zastupa stav da nijedan broj i važan dan u našem životu nije slučajan i da u sebi nosi posebno značenje.

Datum i dan rođenja, kako objašnjavaju numerolozi, sudbinski se vezuju za svakog pojedinca i nose individualna značenja u kontekstu drugih pozicija zvezda. Ipak, postoje neke zajedničke odlike za sve ljude koji su rođeni istog dana u mesecu, piše magazin.novosti.rs.

Ukoliko ste rođeni između jedanaestog i dvadesetog dana u mesecu donosimo vam ključne predodređene puteve sudbine, koje nosi vaš broj.

Rođeni jedanaestog u mesecu su osobe pred kojima je velika borba u životu. Mogu se naći u raznim situacijama od pukog siromaštva do bogatstva velikih razmera. Vodi ih intuicija i imaju izraženu potrebu za porodicom i životom u zajednici. Dosta su povodljivi, a ovaj broj smatra se brojem “lucifera”.

Rođeni dvanaestog u mesecu imaju najbolju razvijenu emociju za pravdu, trenutak kada nekom treba da pomognu. Često su nesrećni u ljubavi, ali na kraju ipak dolaze do svoje srodne duše. Sposobni su da zarade, ali treba da paze na svoje zdravlje.

Rođeni ste između 1. i 10. u mesecu? Saznajte kako vam je datum rođenja odredio sudbinu

Osobe rođene trinaestog u mesecu najbolje rade, sve završavaju u predviđenom, svi se oslanjaju na njih. Preteruju u poslu. Ne čuvaju zdravlje. Svoje ideje i znanje poklanjaju, a sve to nije dobro za samu osobu. U životu stiču dosta novca. Potrebna im je podrška porodice.

Ako ste rođeni četrnaestog u mesecu vrlo ste uspešni u svom poslu. Idoli ste drugima. Prate ih velike turbulencije kroz život. Moraju da ostvare potomstvo, tako se regenerišu. Smatraju ih „ludacima“ koji vole da izluđuju druge, ali mogu biti izvrsni doktori, stomatolozi.

Rođeni ste između 11. i 20. u mesecu? Saznajte kako vam je datum rođenja predodredio sudbinu
Rođeni ste između 11. i 20. u mesecu? Saznajte kako vam je datum rođenja predodredio sudbinu

Rođeni petnaestog u mesecu su veoma zabavni, dobri prijatelji, drugari, prati ih sreća kroz život, uvek imaju podršku jakih ljudi kad im je potrebno. Mogu nekada da preteraju u svom hedonizmu. Oprez sa novcem. Astma i disajni organi su im izuzetno osetljivi.

Rođeni šesnaestog u mesecu imaju jaku potrebu da budu voljeni i često su žrtve nesrećnih ljubavi. Materijalno dobro stoje. Nekada su egoisti koji misle samo na novac. Mnogo se očekuje od njih tokom života. Problemi sa srcem mogu biti prisutni.

Ako ste rođeni sedamnaestog u mesecu možete imati problem sa dokumentima, papirima. Uvek ste na tom polju blokirani. Mada, ove osobe su veoma pametne i visokoobrazovane. To im je ulaznica u svet. Putovanje i život u dalekim državama im daje krila. Mogu imate dve jake veze ili dva braka. Zdravstveno često pate od bolnih emocija.

Rođeni ste između 21. i 31. u mesecu? Saznajte kako vam je datum rođenja odredio sudbinu

Rođeni osamnaestog u mesecu su uspešni biznismeni, glumci, umetnici. U početku života imaju težak period, ali kako stare tako im se sudbina menja i postaju sve jač i jači. Često idu na operacije, ali imaju jako zdravlje zbog jake psihe.

Osobe rođeni devetnaestog u mesecu su osobe koje imaju život poput Svevišnjeg. Njihov put je trnovit. Često su ekscentrici koji dosta putuju, imaju veliko društvo, a prijatelje smatraju svojom familijom. Treba da uče lekciju otvaranja emocija prema drugima. Zdravstveno mogu imati problem ćelavosti, gubitka kose, jake nervoze i višak energije koja se ne kanališe pa odlazi u bolest.

Rođeni dvadesetog u mesecu su deca sudbine. Zapravo njihova sudbina ima mnogo jak uticaj i na spoljni svet. Kao da su rođeni da druge nauče važna i velika životna pitanja. Moraju da paze na kriminal jer ih prati ta energija kroz život. Ako su mudri mogu da izbegnu opasnosti. Sposobni da zarade i kad ne rade. Često ih drugi služe. Zdravlje osetljivo, srce, bubrezi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.