Astro prognoze za jun 2020: Kvadrat Urana i Saturna donosi radikalne poteze a pomračenje Sunca u Raku porodične i emotivne probleme
Astro prognoze za jun 2020: Kvadrat Urana i Saturna donosi radikalne poteze a pomračenje Sunca u Raku porodične i emotivne probleme

Jun će biti dosta turbulentan mesec s raznim događanjima i promenama. U njega ulazimo s tri retrogradne planete – Venera, Saturn, Jupiter gde se još dve pridružuju, a to su Merkur i Neptun. Pomračenja Meseca i Sunca se takođe događaju u junu, što će ukazivati na jedan dosta turbulentan mesec s raznim događanjima, pobunama i promenama.

Na samom početku meseca, Merkur pravi kvadrat s Mesecom što donosi nemir, neracionalnost, preteranu osetljivost i neslaganje misli s osećanjima. Zatim, sledeći aspekt je kvadrat Sunca iz Blizanca i Marsa iz Riba pa oko 05. i 06. juna situacija će biti vrlo napeta, agresivna, borbena, direktna i u ovom aspektu bi bilo najbolje da ne ulazite u konflikte i svađe, a ako baš morate, onda najpre “ispecite pa recite”, piše astrolog Željka Knežević.

Venera će praviti kvadrat s Marsom, a posle i s Neptunom pa se mogu događati emotivna nezadovoljstva pa i ona finansijska. Moguće su izdaje, prevare i mnoge tajne radnje, manipulacije. Delimično pomračenje Meseca se događa u Strelcu, što može kod mnogih osoba ugasiti njihov optimizam. Zatim se pomračenje Sunca događa u Raku pa može doneti probleme u porodici i s emocijama. Početkom meseca Uran i Saturn će praviti kvadrat što može donositi veliku radikalnost i drastične poteze, a pojedine osobe će početi misliti “ja sam taj koji sve zna”.

Mesečni horoskop za jul 2020. loš period za posao pred Vagom, zanimljiv mesec pred Škorpijama, Strelac da povede računa o zubima, Jarca čeka novi romantični susret, Vodolijama se prilike menjaju, Čupavo na poslu za Ribe

OVAN

Dragi Ovnovi, kako je vaša planeta Mars u Ribama do 28. juna, vi se suočavate s nekom unutrašnjom borbom i koliko god da želite da krenete napred, nešto vas sputava. Jednostavno ostajete bez ambicije, vaše pokretačke energije i ideja. Manjak sreće u karijeri i finansijama vas može pratiti kroz ovaj mesec. Mogući su konflikti s nadređenima pa ne ulazite u njih da ne biste izvukli deblji kraj. Suzdržite se od većih ulaganja i, ako možete, nešto uštedite.

Ni na emotivnom planu nije najbolja energija, jer vi tražite uvek da partner pravi kompromis, a sada bi bilo bolje da i vi to ponekad učinite. Slobodno dozvolite partneru da iznese svoje mišljenje. Slobodni Ovnovi bi mogli da upoznaju sličnu osobu s kojom bi mogli ući u vezu. Tokom celog juna, svim Ovnovima je naglašen flert pa pazite ako ste zauzeti, moglo bi da „leti perje“.

Kada je zdravlje u pitanju, preporučuju se rutinske kontrole, fizička aktivnost i zdrava ishrana.

Astro prognoze za jun 2020: Kvadrat Urana i Saturna donosi radikalne poteze a pomračenje Sunca u Raku porodične i emotivne probleme
Astro prognoze za jun 2020: Kvadrat Urana i Saturna donosi radikalne poteze a pomračenje Sunca u Raku porodične i emotivne probleme

BIK

Dragi Bikovi, vi početkom meseca krećete s duplom energijom i preuzimanjem dosta obaveza što nadređeni vide i podržavaju. Kako mesec odmiče, vi posustajete s energijom pa ne stižete da sve uradite i tu nastaju problemi. Bilo bi dobro da samo nastavite projekte od ranije i one koji su u toku i ništa novo da preuzimate, jer ne stižete da uradite sve što se od vas očekuje. Pojedini Bikovi koji nisu zadovoljni svojom platom i poslom sada mogu biti još nezadovoljniji. Nije vreme da menjate stvari u ovom mesecu pa izdržite. Kako je Merkur retrogradan od 18. juna, onda dobro razmislite oko nove ponude, treba li da menjate posao.

Emotivno, ako ste zauzeti, sada može doći do turbulencije i burnog reagovanja pa ako ste i od ranije nezadovoljni, raskid može biti na pomolu. Pojedini Bikovi mogu i pored svađe ostati u vezi ili braku. Čuvajte poverenje kada je voljena osoba u pitanju. Slobodni Bikovi mogu ući u avanturu sa zauzetom osobom pa pazite.

Što se zdravlja tiče, dosta je dobro pa nema mesta za brigu.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, ovo je vaš dobar period za posao pa će vaša zalaganja i trud doći do zasluženog napretka i unapređenja. Ne odričite se zasluga koje vam pripadaju i budite mudri da sve zasluženo iskoristite. Neke poslove od ranije sada možete privesti kraju jer su bili u zaostatku. Blizanci koji su na rukovodećoj poziciji i imaju grupu ili tim koji vode trebaju prihvatiti sve zasluge. Kako vaš vladar Merkur kreće retrogradno, dobro pazite da se ne spotaknete o detalje i sitnice i tako izgubite vreme, pa čak i skrenete s pravog puta. Ostanite fokusirani do cilja i neka vas ništa ne skreće s puta.

Emotivno, za sve Blizance nikako nije lak mesec. Merkur i Venera su retrogradni pa će vas mučiti prošlost koja nije razjašnjena. Dobro razmislite treba li se vraćati u prošlost. Da je bila dobra, ne bi bila prošlost. Ovo je vrlo bitan mesec za vas, kako na poslovnom tako i na emotivnom planu. Izbegavajte depresivna stanja i vraćanje u prošlost. Slobodni Blizanci bi mogli da upoznaju novu osobu, ali se treba osloboditi prošlosti da bi pustili tu osobu u svoj život.

Kada je zdravlje u pitanju više šetajte u prirodi jer vam to odgovara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.