VAGA

Pripadnici ovog znaka se na prvi pogled odlično bave sa odvajanjem. Obično oni analiziraju situaciju mesecima, iz svih mogućih uglova, i pre nego što odluče da urade finalni udarac, oni će dati mnoge mogućnosti i postaće potpuno uvereni u svoju odluku. Ako su oni ti koji su ostavljeni, što je retkost, oni nikada neće pokazati drugoj strani koliko ih boli i tako će delovati do kraja. U razvodu, oni će se pobrinuti da dobiju ” bolji ” finansijski deo.

ŠKORPIJA

Bez obzira što pripadnici ovog znaka ne doživljavaju raskid dramatično, oni su retko vezani za nekoga i odvajanje za njih je, na neki način, i prelomni trenutak u nekom delu života. Oni imaju tendenciju da budu u nezadovoljavajućem odnosu dugo vremena, naći će utehu negde drugde, i iniciraće razdvajanje samo ako se desi nešto preko čega ne mogu da pređu. Ako ih ostavite, oni postaju opsesivni, ljubomorni, oni će imati mnogo udvarača samo da izazovu ljubomoru. Uz njih, razvod je retko dostojanstven.

STRELAC

Ako pripadnici ovog znaka odluče da raskinu vezu, najteža stvar za njih će biti činjenica da gube prijatelja, pre nego ljubavnika. Ako su oni ti koji su ostavljeni – oni plaču, piju i traže utehu, jer smatraju da samo nova ljubav može obrisati staru iz memorije. U razvodu su uglavnom fer, posebno ako su deca u pitanju; dečije blagostanje je na prvom mestu.

Kada ode onaj s kim nas sudbina spaja

JARAC

Jarac nije avanturistički tip osobe, i razdvajanje je veoma traumatično za njega/nju. Ako su otišli, njima treba dosta vremena da se prikupe i da započnu novi život. Njima mnogo pomaže bes koji osećaju prema partneru, i za njih je najlakše ako čuju nešto neoprostivo – na primer, da ih je partner ostavio, jer već ima nekog novog. To im daje motiv da dokažu koliko su jaki. Ako su ostavljeni oni će to uraditi sa argumentima i tražiće “blagoslov”  sa druge strane. U razvodu su precizni i nema šanse da ih možete prevariti.

VODOLIJA

Članovi ovog znaka negiraju činjenicu da se raskid ikada desio – oni ne žele da se odmah suoče sa svim tim. Ako su oni ti koji ostavljaju onda sami veruju kako će biti bolje bez drugog dela i učiniće sve da se i druga strana oseća “loše”, samo da bi se osećali bolje. Ako su ostavljeni – oni će učiniti istu stvar. Njihov lek je izlazak, prijatelji, dobra vremena ali nakon nekoliko meseci, oni postaju tužni i mogu se potpuno izolovati.

RIBE

Ako su oni ti koji su ostavljeni u vezi, oni će se boriti svim resursima da sačuvaju vezu, da ukažu na njihove dobre strane i da postoji nada. Ove nade može da traje dugo, sve dok se jednog jutra ne probude i shvate da su dobro i srećni. Ako oni ostavljaju to znači da su se zaljubili u nekog drugog. U razvodu su emotivne i zbog dece, oni insistiraju na održavanju osećaja porodice.

zenskimagazin.rs/besnopile.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.