Home ASTRO KAD LJUBAVI DOĐE KRAJ: Ovan pravi skandale, Lav je šokiran a Strelac...

KAD LJUBAVI DOĐE KRAJ: Ovan pravi skandale, Lav je šokiran a Strelac plače i pije

1004
0

Kako se svaki znak ponaša kad ljubavi dođe kraj, jesu li isti kad ostavljaju i kada su ostavljeni ?

Ljudi reaguju na jedan način kada reše da prekinu emotivni odnos, a na sasvim drugi kada su ostavljeni. Svako se drugačije postavlja u datoj situaciji u zavisnosti od svojih osobina i temperamenta. Otkrijte kako svaki znak reaguje na poraz u ljubavi.

OVAN

Ako je Ovan taj koji traži raskid ili traži razvod, jednostavno on ne vidi drugi izlaz ili već ima rezervno rešenje. Ako je on taj koji je ostavljen, njegov ego je veoma povređen i može stvoriti skandale. On će se baviti svim stvarima i umesto tuge, on izražava ljutnju. Raskid sa njima je materijalno jednostavan, ali emotivno ne – mogu da naprave pakao od vašeg života samo ako žele.

BIK

Pripadnici ovog znaka lako se povezuju sa ljudima i to je razlog zašto je odvajanje sa dugogodišnjim partnerom teško za njih. Ako su oni ti koji su ostavljeni, oni će patiti duboko, analizirati sve, ali će takođe stoički prihvatiti. Isto tako, ako su oni ti koji ostavljaju, trebalo bi da znate da kada odluče nema povratka nazad. Takođe, iako je veza je završena, Bikovima neće smetati povremeni seks sa njegovom bivšom.

BLIZANCI

Ako želite da raskinete sa pripadnikom ovog znaka, možete samo da budete dosadni, da ne govorite i oni će sami otići. Ako se postavite prema njima i kažete im da nisu dovoljno dobri za vas, oni neće biti u stanju da to prihvate – jer ih svi vole. Oni vas mogu pozvati u sred noći tražeći objašnjenje… Ako su oni ti koji raskidaju oni će to učiniti lukavo i sa planom – malo po malo oni će zanemariti partnera, dovesti ga do situacija u kojoj je kriv za nešto, itd. 10 stvari koje devojke ne žele da čuju  

RAK

Razdvajanja najteže padaju Rakovima jer su nostalgični, bez obzira ko inicira odvajanje. Ako su oni ti koji su otišli, oni će zaboraviti sve loše stvari iz odnosa i dalje će živeti u nadi da će se vratiti na staro, jer oni jednostavno ne mogu da podnesu osećaj gubitka.

LAV

Lav je u šoku i neverici – kako je moguće da neko želi da ostavi nekoga ko je tako divan kao što je on? Svom snagom će pokušati da objasne partneru da on/ona nikad neće naći nekog poput njih. Osveta je lako moguća i biće pažljivo isplanirana. Takođe, oni će tražiti nekog da ponovo dobiju osećaj vrednosti. Kad je u pitanju razvod, Lavovi su civilizovani i pokušaće da dokažu, do kraja života, da su oni bolji roditelj.

DEVICA

Bez obzira da li su oni ti koji su ostavljeni ili oni ostavljaju, pripadnici ovog znaka će se suzdržati od drame i učiniće sve da razdvajanje prođe civilizovano. Ignorisanje je njihova taktika koja se koristi dok sav bol postaje podnošljiv. Oni će biti okupirani drugim stvarima. Ako ostavljaju, oni će pokušati da objasne uzroke i biće previše empatični, tako da druga strana uvek misli da ima nade za pomirenje, a zapravo ne postoji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.