Pri ulasku u vezu, kao ni u sposobnosti prepuštanja ili navici “igranja igrica” nismo svi isti, a vaš horoskopski znak otkriva jeste li naivni, brzopleti, rezervisani…

 

Ovan

Pripadnici ovog znaka puni su života i energije, a iako su temperamentni njih vodi logika. U odnosima vole da budu ti koji imaju kontrolu, pa se doziraju kako bi ih partner poželeo još više. Vole duboko, stabilno i strastveno – no to im se dogodi retko. Inače jesu zaljubljive prirode u tome ih vodi strast, te ne misle ozbiljno – vole da isprobavaju sve novo. Tako su skloni i prevarama u odnosima koje ne doživljavaju ozbiljno.

Bik

Skladno s horoskopskom simbolikom Bika, oni su zaista tvrdoglavi i uporni. Teško se zaljubljuju, no prvenstveno jer imaju strogo određene kriterijume onog što žele, a same može da ih iznenadi i da im se svidi neko ko nije njihov tip. Kalkulišu oko ulaska u vezu, no ne ostavljaju utisak toga jer su strastveni. Ako se zaljube, zaista su odani i to isto očekuju od partnera. Žele stabilnu i lepu vezu, a ne dramu i emocionalne zavrzlame.

ljubavni horoskop od 1. do 15. januara 2017

Blizanci

Pripadnici ovog znaka u svemu žele zabavu i zanimljivost, pa tako i u ljubavi. Oni se zaista bezbrižno zaljubljuju i bez problema isključuju sve moguće prepreke, pa i oprez. Svojom nonšalantnošću i prepuštanjem ohrabruju partnera da napravi to isto, pa se lako flert kroz par dana pretvori u ozbiljnu vezu. Mogu duboko da vole više puta u životu, no uvek različite tipove osoba i na drugačiji način sve dok ne nađu nekoga uz koga se zaista smire.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.