Jupiter i Saturn susreću se u kvadratu tokom marta i novembra, a sledeći kvadrat očekuje nas 23. marta 2016. godine i mnogima će promeniti život iz korena

Koliko vas je puta u proteklih meseci dočekao nokaut duše? Kataklizma srca? Katarza. U vrtlogu ogromnog čistilišta kao zarobljeni. Situacije su se nizale. Jedna za drugom. Bez prestanka. Kao najnemilosrdniji neprijatelj. A vi ste ustrajali. Dovoljno dugo da preživite. Da ostanete dosledni jedinom biću koje vas uvijek ima – Sebi.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

I sada se susreću dva giganta. Jupiter u Devici i Saturn u Strelcu. U kvadratu. U borbi. U vlastitom ringu. Ali ne onom na kojeg ste navikli. Ovaj ring ima za cilj da od vas u svakom slučaju stvori pobednika. Gubitnici ovdje ne postoje. Dok god su i Jupiter i Saturn simbolika vas samih i dok god žive u vama, vi nemate šta da izgubite. Ne očekujte od borbi gubitnike. Gubitnike su uvek stvarali nepokušaji. Nekretanje. Neupornost. Takvi, gde god se nalazili, na bilo kakvom tronu sedeli, uvek su potpisivali sporazumni gubitak. Otkaz svojoj ličnosti. Privilegiju svom strahu. Hranu svom egu.

Jupiter i Saturn susreću se u kvadratu tokom marta i novembra. Prvi kvadrat ovih planeta imali smo egzaktno 3.08.2015. godine kada se Venera konjukcijom pridruzila Jupiteru. Sledeći kvadrati očekuju nas 23.03.2016. kada će Venera biti u opoziciji s Jupiterom i u kvadratu na Saturnom i možemo očekivati vrelinu događanja 26.05.2016. gdje ce se u T kvadratu ovim planetama pridružiti i Neptun.

Događaće se stvari koje će menjati vaše života iz temelja. Odjednom će vas pogurati vaš strah na suočavanja sa svime od čega ste bežali. Pokazaće svoje lice. Otpustiće se unutar vas, bez previše pitanja zahtevajući da ga proživite i preživite. Sve od čega ste do sada strahovali pokazaće vam da nije bilo potrebe. Izgradićete sigurnost jer ona je jedini iskorenitelj straha. A kada pobedite svoje strahove, pobedili ste sebe. Tako zamotane u celofane večnosti u kojima vam rulja sugeriše planove. Sada ćete se otisnusti. Usudićete se da budete. Da postojite. Baš takvi kakvi jeste. Ostavićete sve što vas ne ispunjava i živećete onako kako ste oduvek hteli. Riskiraćete, ali ne zato jer bi vi tako hteli, već jer će srce šaputati da je kocka bačena. Sve što vam je suđeno doći će. I sve što vam nije suđeno, zaobići će vas.

devojka

 

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.