Home Horoskop Horoskop za slomljena srca: Zvezde znaju zbog čega vam se veze uvek...

Horoskop za slomljena srca: Zvezde znaju zbog čega vam se veze uvek neslavno završe

99
0
Horoskop za slomljena srca

Odnosi se završavaju iz niza različitih razloga. Mi često razmišljamo o razlozima zbog kojih se naša srca neprestano slamaju. Jesam li ja kriv? Jesu li krive druge osobe?

Teško je znati za sigurno. Ali vaš horoskopski znak sigurno vam može pomoći da otkrijete zašto se vaše srce slama iznova i iznova.

Ovan

Ovan je definitivno znak s velikom dobrotom u srcu, ali ta dobrota nije uvek poznata drugima. Ponekad ste fokusirani samo na sebe i nezainteresovani za dugoročnu predanost i deljenje bilo čega u svom životu, piše Higher perspectives. To može biti pravi problem kada tražite potencijalnog ozbiljnog partnera.

Bik

Bik je odan prijatelj, ali je i jako tvrdoglav. Imate problema s otpuštanjem i često ostajete ljuti zbog nekih stvari duže nego što je to potrebno. Čak i ako je vaš partner pogrešio i izvinio se, vi i dalje podgrejavate ljutnju. To je dovoljno da odbije svakog potencijalnog partnera daleko od vas.

Blizanci

Blizanci su slobodne duše. Vama je vrlo teško da se obavežete jednoj osobi, a čak i kada to učinite, imate tendenciju povremeno otići i činiti stvari na svoj način. To može biti neverovatno odbojno vašem partneru. Razmislite o potrebama svog partnera pje nego što promijenite svoj status odnosa. Jeste li stvarno spremni za ovo?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.