Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 18. februar 2017. godine: Lažna uzbuna muči Vagu, konflikti...

Dnevni horoskop za 18. februar 2017. godine: Lažna uzbuna muči Vagu, konflikti pred Škorpijom

38
0
a Jarca, Vodolija nervozna, a Ribe usamljene. Ovo je današnji horoskop za danas 18.02.2017. godine, piše luftika.rs.   OVAN Posao Ako možete odložite poslovne obaveze za popodnevne časove, tada ćete lakše sklopiti ozbiljne dogovore. dnevni horoskop devojka maslacak Ljubav Nabacivaće Vam se neka starija osoba od Vas. Zdravlje Napeti ste, uz fizičku aktivnost, vežbanje, trčanje se oslobodite nakupljene energije! [caption id= Dnevni horoskop za 18. februar 2017[/caption]

LAV

Posao Popodnevni časovi su daleko bolji za posao. Dobićete potvrdu od nadređenih da ste nešto dobro uradili. Ljubav Dan nije preterano povoljan za ljubav, posvetite se nekim drugim aktivnostima. Zdravlje Osećate se dobro.

DEVICA

Posao Potreban Vam je savet nekoga iskusnijeg. Nemojte se plašiti da pitate. Ljubav Ako ste u braku, moraćete da se suočite sa problemom. Slobodni pripadnici ovog znaka će se radije odmarati nego tragati za novim ljubavima danas. Zdravlje Danas se dobro osećate.

(nastavak na sledećoj strani)

VAGA

Posao Povoljnija saradnja sa ženama nego sa muškarcima. Moguće je da neki dogovor od ranije neće biti ispoštovan kao što ste očekivali. Ljubav Možete čuti neke tračeve o voljenoj osobi. Čim se malo više budete uputili u sve to, videćete da je ipak samo lažna uzbuna u pitanju. Zdravlje Moguće su oscilacije pritiska ili problemi sa hormonima. [caption id="attachment_115109" align="aligncenter" width="649"]Dnevni horoskop za 18. februar 2017 Dnevni horoskop za 18. februar 2017[/caption]

ŠKORPIJA

Posao Biće Vam nametnuta neka obaveza iako to niste tražili. Mogući su konflikti. Pazite šta pričate i radite u afektu. Ljubav Teško Vam je da sagledate stvari realno. Partner od Vas očekuje zrelost. Zdravlje Pad imuniteta.

STRELAC

Posao Danas ćete otvoreno pred svima reći ono što Vas je mučilo. Moguće je da će neko iz kolektiva ispaštati zbog toga, iako Vam to nije bila namera. Ljubav Veoma ste emotivni danas i možda želite da se iskupite za neke greške. Zdravlje Manji problemi disajnih puteva ili sa zubima.

(nastavak na sledećoj strani)

JARAC

Posao Maštate o velikim poslovima a u realnosti je pred Vama prilično mirna situacija. Iskoristite to da se malo opustite. Ljubav Pokazećete otvoreno svoju naklonost i na to ćete dobiti pozitivnu reakciju. Solidan dan za Vas. Zdravlje Osetljivost organa za varenje. [caption id="attachment_115110" align="aligncenter" width="700"]Dnevni horoskop za 18. februar 2017 Dnevni horoskop za 18. februar 2017[/caption]

VODOLIJA

Posao Preko prijatelja i poznanika ćete pokušati da pokrenete neki nov posao, ali danas nije dan za to. Ljubav Osoba iz prošlosti može da zakuca na Vaša vrata. Prijatelji će Vas opteretiti njihovim problemima pa nećete imati mnogo vremena za svoje. Zdravlje Malo ste nervozni. Potrebna Vam je fizička aktivnost.

RIBE

Posao Nije dobar dan za nove poduhvate, rešite nagomilane probleme iz prošlosti i suočite se sa tim. Ljubav Žudite za pažnjom, ako ste u braku ili vezi dobićete je! Ako ste slobodni danas ćete se osećati prilično usamljeno. Zdravlje Bilo bi dobro da proverite krvnu sliku."/>
Svanuće im u sezoni Blizanaca: Ova 3 horoskopska znaka očekuje velika sreća do 20. juna 2020. godine

Dnevni horoskop za 18. februar 2017. godine: Ovan napet, Biku treba opuštanje, Blizanci odlučni, težak dan za Raka, Lav dobro, Devici treba savet, lažna uzbuna muči Vagu, konflikti pred Škorpijom, Strelac emotivan, solidan dan za Jarca, Vodolija nervozna, a Ribe usamljene. Ovo je današnji horoskop za danas 18.02.2017. godine, piše luftika.rs.

 

OVAN

Posao Ako možete odložite poslovne obaveze za popodnevne časove, tada ćete lakše sklopiti ozbiljne dogovore. dnevni horoskop devojka maslacak Ljubav Nabacivaće Vam se neka starija osoba od Vas. Zdravlje Napeti ste, uz fizičku aktivnost, vežbanje, trčanje se oslobodite nakupljene energije!
Dnevni horoskop za 18. februar 2017
Dnevni horoskop za 18. februar 2017

BIK

Posao Prepodnevni časovi će Vam biti malo teški, moraćete da radite nešto što inače ne biste ili Vam jednostavno celo poslovno okruženje teško pada. Ljubav Potrebno Vam je opuštanje uz voljenu osobu. Samo vas dvoje, bez tuđih uticaja. Zdravlje Manji problemi sa stomakom.

BLIZANCI

Posao Odlučni ste i tokom dana ćete postići dosta toga. Ako radite paralelne poslove, na obe strane Vas očekuje pomak. Ljubav Moguće je da ste usamljeni, pa ćete se čak i obratiti staroj ljubavi. To bi moglo biti kratkotrajno iskušenje. Zdravlje Manji problemi sa vidom.

(nastavak na sledećoj strani)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.